0

mehrad90 روی صــنـدلـی داااغ!!!

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

پاسخ به:mehrad90 روی صــنـدلـی داااغ!!!
شنبه 30 آذر 1392  9:36 AM

نقل قول mina_k_h

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای بنی نجار.

سلام و عرض ادب خدمت سرکار خانم ممنون شما هم خسته نباشین
از اینکه این هفته مهمان برنامه صندلی داغ هستید مسروریم و امیدوارم با سئوالتم اسباب رنجش شما نگردم.

نه خواهش میکنم اختیار دارین من هم خوشحالم که در خدمت شما هستم
1- شما که از خرداد ماه سال 90 عضو راسخون بودید چرا چند ماهی هست که مدیریت تالار رو به عهده گرفتید؟ چی شد که به مدیریت تالار علاقمند شدید؟

واقعیتش رو بخواهین  از موقعی که عضو سایت شدم مثل خیلی از سایتهای دیگه که عضو میشدم و خبری ازش نمی گرفتم این سایت هم اینجوری شد ولی امسال یکبار دیدم خیلی مطالبش خوب و کاربردیه و میشه استفاده های بهینه نمود این شد که فعالیتم را در این سایت بیشتر نمودم و بر حسب اتفاق تاپیک دعوت به همکاری را که دیدم تمایل پیدا کردم که مدیر تالار بشوم
2- شما زودتر عضو راسخون شدید یا همسرتون؟ فکر می کنید توان مدیریتی شما بالاتر است یا همسرتون؟

ماشالله حافظه خوبی دارین ها .نه من زودتر عضو این سایت شدم و همسرم همین امسال عضو سایت شد.البته که ایشون بهتر از من مدیریت میکنن چون علاقه و پشتکار ایشون بیشتر از منه اگر کارهای خونه و بچه داری اجازه بده به ایشون فعالتر هم میشن
3- برای خانواده تون چقدر وقت میگذارید؟ آخرین باری که پیک نیک رفتید کی بود؟ آخرین باری که برای فرزندانتون هدیه خریدید کی بود؟ چی بود؟ آخرین باری که برای همسرتون هدیه خریدید کی بود؟ چی بود؟

من بیشتر وقتم بعد از کار در خدمت خونواده هستم آخرین بار که بیرون رفتیم همین دیروز بود.راستش آخرین بار برای پسر بزرگترم دو ماه پیش بود که هدیه گرفتم بمناسبت تولدش دومی را هم به خاطر اینکه دلش نگیره بعد از اون؟ برای بزرگه یک بازی فکری برای دومیه نمیدونم باید از همسرم بپرسم. برای همسرم بمناسبت روز ازدواجمون وای چه سوالات سختیه من هنگ کردم باید ریست کنم مغزموenlightened
4- جو خانه شما چه طوریه؟ زن سالاری؟ مرد سالاری؟ فرزند سالاری؟

اختیار دارین سالار که واسه قدیماست خونواده ما والدین محوره یعنی هر دوی ما برای خونواده تصمیم میگیریم با مشورت یکدیگه که فکر کنم راز موفقیت هر زوجی همین همفکری و مشورت کردن ها است
5- اگر قرار باشه بین تالار هنر هفتم و پزشکی و سلامت یکی رو انتخاب کنید چه میکنید؟

حقیقتش من هر دو رو دوست دارم ولی تالار پزشکی و سلامت تنوع بیشتری داره  البته دوستان هم بیشتر در تالار پزشکی فعالیت دارن

تشکرات از این پست
ali_kamali mina_k_h khodaeem1 AliFanoodi onehamed
دسترسی سریع به انجمن ها