آشنایی با روش تهیه کوکوی پوست کدو
پنج شنبه 21 آذر 1392 1:58 PM
پوست پنج عدد کدو را کنده، آنها را خرد میکنیم تا یک کاسه ماست خوری پوست کدو خرد شده به دست آید.
فلفل دلمه ای نصف عدد متوسط
پوست پنج عدد کدو
تخم مرغ دو عدد
روغن سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه کوچک از ”کوکو پوست کدو“خواهیم داشت.
پوست پنج عدد کدو – یک کاسه سرخالی پوست کدو (حدود هشتاد گرم)، نصف عدد فلفل دلمه ای برای تهیه نصف فنجان
فلفل دلمه ای خرد شده (حدود 40 گرم)
سه قاشق غذاخوری روغن (حدود سی گرم)، دو عدد تخم مرغ
نمک به میزان لازم، فلفل به میزان دلخواه
پوست پنج عدد کدو را کنده، آنها را خرد میکنیم تا یک کاسه ماست خوری پوست کدو خرد شده به دست آید.
پوست کدو و فلفل دلمه ای خرد شده، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم تا مایه کوکو آماده شود.
در یک ماهیتابه روغن را کاملاً داغ کرده، مایه کوکو را در آن میریزیم و در ماهیتابه را میگذاریم تا کوکو بسته شود.
کوکو را در دو الی سه مرحله برش میدهیم و در ظرف را نمیگذاریم تا لبه های محل برش خورده سرخ و برشته شود.
کوکو را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود ولی در ظرف را نمیگذاریم تا کوکو برشته شود. کوکو آماده است.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست