آشنایی با روش تهیه کباب ماهیتابه با کدو
پنج شنبه 21 آذر 1392 1:57 PM
پیاز را با دنده ریز رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را اضافه میکنیم سپس آن را ورز میدهیم.
کدو یک عدد
پیاز دو عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
گوشت چرخ کرده دو کاسه ماست خوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه متوسط از ”کباب ماهیتابه با کدو“ خواهیم داشت.
دو کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده مخلوط گوشت گوساله و قلوه گاه گوسفند (جمعاً حدود 500 گرم)، یک عدد کدو کوچک (حدود صد گرم)
دو عدد پیاز متوسط (جمعاً حدود 200 گرم)، نمک و فلفل به میزان دلخواه
پیاز را با دنده ریز رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را اضافه میکنیم سپس آن را ورز میدهیم.
گوشت ورز داده شده را در یک ماهیتابه متوسط پهن میکنیم.
گوشت را برش داده و کدو را روی آن میچینیم. سپس ماهیتابه را روی شعله کم میگذاریم. در ماهیتابه را گذاشته تا کباب خود را بگیرد.
دوباره روی محل برش قبلی را برش میدهیم و در ظرف را میگذاریم تا آب کباب تبخیر شود و کباب به روغن بیفتد.
کباب پخته شده را برمی گردانیم. در ظرف را نمیگذاریم تا طرف دیگر کباب نیز 5 دقیقه سرخ شود. اکنون شعله را خاموش میکنیم.
کباب ماهیتابه با کدو آماده میباشد. میتوان آن را با گوجه فرنگی، کنسرو نخود فرنگی و کمی سس خردل تزئین کرد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست