کدوبره – غذای محلی مازندران
دوشنبه 18 آذر 1392 1:00 PM
کدوبره یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی استان مازندران است.
مواد لازم:
سیبزمینی: 3 عدد
کدوی سبز:5 عدد
گوجهفرنگی: 5 عدد
پیاز: 2 عدد
سیر: یک حبه
تخممرغ: 3عدد
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
• درون تابه کمی روغن بریزید و شعله را زیاد کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و چند دقیقه تفت دهید.
• نمک و زردچوبه را اضافه کنید. سیبزمینیها را نگینی خرد کرده و داخل تابه بریزید. سپس شعله را ملایم کنید و در تابه را ببندید و بگذارید مواد 10- 5 دقیقه روی حرارت پخته شوند.
• کدوهای سبز را حلقه حلقه کنید و به مواد تابه اضافه کنید و چند دقیقه سرخ کنید. وقتی رنگ کدو کمی تغییر کرد گوجه فرنگیهای خرد شده و تخممرغهای زده شده را روی آن بریزید و شعله را کم کنید.
• درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.
• در مرحله آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید و غذا را سر سفره بیاورید.
• برای سرو غذا میتوانید روی آن مقداری جعفری خرد شده بریزید، همچنین میتوتنید با کمی پنیر پارمیسان یا ماست چکیده روی آن را تزیین کنید.
نکته
: کدوبره، یک غذای خوشمزه مازندرانی است که سریع آماده میشود و به دلیل کالری کم و وجود مواد گیاهی،بهترین گزینه برای افراد گیاهخوار و همچنین افراد در حال رژیم است.