0

ساطری پلو - غذای محلی استان خراسان

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

ساطری پلو - غذای محلی استان خراسان
دوشنبه 18 آذر 1392  12:41 PM

http://images.hamshahrionline.ir/images/2012/1/00152881.JPG

● مواد لازم:

برنج: سه پیمانه

هویج: 500 گرم

گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم

پیاز متوسط: یک عدد

کشمش پلویی: یک پیمانه

زعفران آب‌کرده: یک دوم پیمانه

روغن: به میزان لازم

● طرز تهیه:

ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، آبکشی کرده و کنار می‌گذاریم. سپس هویج‌ها را خلالی خرد کرده و تفت می‌‌دهیم.

گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه‌های کوچک درست کرده و سرخشان می‌‌کنیم.

آنگاه کشمش‌های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه می‌‌کنیم.

در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می‌‌ریزیم، این کار را لایه‌لایه تکرار می‌‌کنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می‌‌گذاریم برنج دم بکشد.

در مرحله آخر‌، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می‌‌کشیم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها