کيک اسفنجي ژاپني
یک شنبه 17 آذر 1392 10:12 PM
کره - ۶۰گرم
شير پرچرب - ۸۰ميلي ليتر
آرد - ۴۰گرم
تخم مرغ - يک عدد
زرده تخم مرغ - ۵عدد
سفيده تخم مرغ - ۵عدد
وانيل - کمي
شکر - ۱۱۵گرم
نمک - نوک قاشق مرباخوري
پودر تارتار - يک چهارم پيمانه
ابتدا فر را روي ۱۷۰درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
قالب چهارگوش مناسب آماده کنيد.
کره آب شده و شير داغ را با هم مخلوط کنيد.
آرد الک شده را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
زرده تخم مرغ زده شده و وانيل را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
در ظرف جداگانه اي، سفيده تخم مرغ را بزنيد تا کف کند، سپس شکر، تارتار و نمک را اضافه کنيد و هم بزنيد تا فرم بگيرد.
يک سوم سفيده تخم مرغ زده شده را به آرامي و طي سه مرحله، به مخلوط زرده اضافه کنيد.
توجه کنيد مايه کيک را نبايد بيش از حد هم بزنيد.
مايه را در قالب بريزيد و بگذاريد به مدت ۳۰ تا ۳۵دقيقه در فر بماند.
کيک را از فر درآوريد و برگردانيد و روي سيني پنجره دار قرار دهيد تا خنک شود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست