ترشی پوست پرتقال
یک شنبه 14 آذر 1389 6:21 PM
نمك قدری
پوست پرتقال 400 گرم
فلفل قدری
پوست نارنج قدری
طرز تهیه :
پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب میجوشانیم و 24 ساعت در آب سرد میگذاریم بماند و گاهی آب آنرا عوض میکنیم تا تلخی آن کاملا گرفته شود . بعد پوستها را روی پارچه پهن میکنیم تا رطوبت آن از بین برود بعد آنرا از چرخ رد میکنیم و مقداری سرکه بطوریکه روی پوستها را بگیرد روی ان میریزیم و چند جوش میدهیم تا سرکه کاملا به خورد پوستها برود و کمی غلیظ شود ، مقدار کمی نمک و فلفل در آن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم .