پاسخ به:بررسی گوشی نوکیا X3: موسیقیایی
یک شنبه 14 آذر 1389 3:52 PM
واسط کاربری در اجرای همزمان چند برنامه مشکل دارد
گوشی نوکیا X3 از واسط کاربری Series 40 نسخه 6 برخوردار است اما در این گوشی نسبت به نسخه ای که در گوشی نوکیا 6700 کلاسیک بکار رفته، به روز آوری شده است و تغییرات جالبی به همراه آورده است. محیط واسط کاربری مانند قبل آشنا است تنها قسمتی که به نظر می رسد تغییر یافته قسمت پیام به ظاهر جدید، گالری با اصلحات عالی و چند تغییر در منو است.
واسط کاربری به روز آوری شده S40
عدم پشتیبانی از چند برنامه همزمان در واسط کاربری S40 یک نقص محسوب می شد. اما در این نسخه جدید از این ویژگی پشتیبانی می شود و از یک نوع مدیر برنامه برخوردار است که فقط می تواند برنامه ها را ببندد و نمی تواند آنها را تعویض کند. زمانی که برنامه های زیادی باز باشد به کاربر پیشنهاد می دهد یکی از برنامه ها را ببندد.
مدیر برنامه کامل نیست
اجرای همزمان چند برنامه در گوشی واقعی نیست. تمام برنامه هایی که به نظر می رسند در پس زمینه اجرا می شوند از یک چیز مشترک برخوردارند- تمام آنها ارتباط اینترنت را باز نگه می دارند تا رویدادهای جدید را پیدا کنند: مانند یک ایمیل جدید، یک پیام فوری جدید و فروشگاه Ovi هم در پس زمینه به روز آوری می شود.
برخی از اجزای این برنامه ها در پس زمینه اجرا می شوند و از اتصال اینترنت به طور اشتراکی استفاده می کنند. ظاهراً تعداد برنامه هایی که می توانند به طور همزمان از اتصال اینترنت استفاده کنند محدود است. راه اندازی برنامه کامل مثل معمول زمان می برد و از جایی که بسته شده بودند باز نمی شوند. در واقع زمانی که برنامه را باز می کنید طوری است که گویی آنها را برای اولین بار آغاز کرده اید. بنابراین می توان گفت که اجرای واقعی همزمان چند برنامه در گوشی نوکیا X3 وجود ندارد.
مرورگر داخلی و نقشه Ovi Maps تنها برنامه هایی هستند که نشانه هایی از قابلیت اجرای همزمان چند برنامه هنگام استفاده از آنها دیده می شود.
واسط کاربری ابتدایی است
نمایشگر آماده باش گوشی نوکیا X3 از تصاویر زمینه از پیش نصب شده و همان نشانگرهای وضعیت مانند آنتن دهی، وضعیت باتری، آیکن آهنگ های زنگ و زمان برخوردار است.
مرکز کلید ناوبری منوی اصلی را باز می کند و کلیدهای جهت را می توانید به انتخاب خود به چند برنامه اختصاص دهید. جهت سمت چپ در حالت پیش فرض میانبری به پیام جدید است و سمت راست به تقویم اختصاص داده شده است.
صفحه اصلی در حالت آماده باش از چهار بخش تشکیل شده است. قسمت بالای صفحه در حالت عادی دسترسی سریع به عملکردهای مورد علاقه را فراهم می کند و آیکن های آنها روی صفحه نمایش داده می شود. قسمت دوم نام آهنگ در حال پخش و یا اطلاعات کانال رادیویی را نمایش می دهد و زمانی که آهنگ و رادیو پخش نمی شود میانبرهایی به پخش کننده موسیقی و رادیو را نمایش می دهد. قسمت بعدی برنامه Ovi Contacts است و سپس میانبری به فروشگاه Ovi Store استفاده از این برنامه را ساده کرده است.
صفحه اصلی عادی. حالت آماده باش فعال. هر قسمت را می توان شخصی سازی کرد
آیکن های منو را می توان به صورت های مختلفی تنظیم کرد.
چهار حالت دیدن منو: جدولی، جدول با نام ها، نواری و لیست
هفت حالت مختلف از پیش تنظیم شده برای زنگ گوشی نوکیا X3 وجود دارد. می توان آنها را طوری تنظیم کرد که در زمان مشخص به پروفایل قبلی زنگ برگردند.
حالت پرواز هم وجود دارد که تمام گیرنده های رادیویی و شبکه را خاموش می کند و می توان از گوشی بدون سیم کارت استفاده کرد.
واسط کاربری سریع و پاسخگو است اما گاهی اوقات مجبور می شوید یک برنامه را ببندید (که معمولاً برای برنامه مرورگر رخ می دهد). برنامه ها از نقص هایی هم برخوردار هستند (برای مثال Flickr با برنامه های از پیش نصب شده کار نمی کند و Ovi Share هم مشکلاتی دارد).
از سوی دیگر تغییرات در گالری و اجرای همزمان چند برنامه (هرچند اولیه است) عالی است.
دفترچه تلفن عالی
دفترچه تلفن گوشی نوکیا X3 تا 2000 تماس را ثبت می کند. به هر شماره می توان زمینه های اطلاعاتی زیادی را اضافه کرد اما فقط 5 شماره را می توان برای آن تعیین کرد.
نام جدا از نام خانوادگی ذخیره می شود که موجب حذف مشکلاتی می شود که ممکن است با همزمان سازی رخ دهند.
می توانید به هر تماس یک زنگ اختصاص دهید. همچنین یک گزینه برای زنگ ویدیویی وجود دارد که هنگام تماس ورودی پخش می شود.
تفاوت بین فونت معمولی و بزرگ. جستجو در دفترچه تلفن
سه حالت دید مختلف برای لیست تماس ها وجود دارد: لیست معمولی بر اساس نام، نام و شماره تلفن و نام وعکس. گوشی می تواند تماس های ذخیره شده در سیم کارت یا گوشی را جداگانه یا با هم نمایش دهد. تماس ها را می توان طبق نام و یا نام خانوادگی منظم کرد.
برخی از زمینه های موجود برای ویرایش یک تماس
اندازه فونت دفترچه تلفن می تواند معمولی یا بزرگ باشد.
گزینه های گروه بندی هم وجود دارد. تماس ها را می توان در گروه ها قرار داد و به این ترتیب می تواند به عنوان فیلتر برقراری تماس استفاده شود.
کاربرد دیگر شماره گیری صوتی است که نیازی به پیش ضبط صدا ندارد.
ویژگی جالب افزوده دیگر گزینه Find-on-Map است که آدرس تماس را روی برنامه جدید Ovi Maps در سیستم عامل S40 مشخص می کند. البته در صورتیکه به درستی وارد شده باشد.
گزینه Find-on-Map