0

بررسی فنی گوشی نوکیا 5230

 
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی گوشی نوکیا 5230
یک شنبه 14 آذر 1389  12:44 PM

 طراحی و ساختار (ادامه)
در بالای نمایشگر نوکیا 5230 محل انتقال صدای مکالمه، یک کلید لمسی "رسانه" و دو حسگر قرار دارد. کلید "رسانه" منوی میانبرهای رسانه و وب را به پایین باز می کند. حساسیت آن کمتر از نمایشگر است بنابراین باید فشار بیشتری اعمال کنید تا کار کند. 
 
محل شنیدن صدای مکالمه، کلید رسانه و دو حسگر در بالای گوشی
دو حسگر شامل نور محیطی و حسگر مجاورتی هستند. حسگر مجاورتی برای خاموش کردن صفحه لمسی هنگام مکالمه کاربرد دارد تا به طور تصادفی با گونه خود کلیدی را روی صفحه فشار ندهید. 
زیر نمایشگر سه کلید وجود دارد که معمولا در گوشی های لمسی نوکیا یافت می شود. شامل کلید قطع و وصل تماس و کلید منو. با فشار و نگه داشتن کلید منو، task manager یا مدیر برنامه ها راه اندازی می شود همانطور که از قبل در گوشی های سیمبین وجود داشت. کلیدها بسیار راحت هستند و از لمس خوب و فشار کافی برخوردار هستند. 
  
سه کلید زیر نمایشگر مطلوب هستند
بالای گوشی نوکیا 5230 مانند نوکیا 5800 XpressMusic شلوغ است. در اینجا کلید روشن/خاموش، پورت microUSB، محل اتصال شارژر و سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری قرار دارد.  
  
بالای گوشی نوکیا5230  شلوغ است
پورت microUSB از یک درپوش محافظتی برخوردار است تا از ورود گرد و غبار جلوگیری شود. اما سوکت صوتی اینگونه نیست. متاسفانه گوشی نوکیا 5230 از طریق پورت microUSB شارژ نمی شود. 
کلید تنظیم میزان صدا، سوییچ قفل صفحه و کلید دوربین در سمت راست گوشی قرار گرفته اند. از کلید قفل صفحه بیشتر استفاده می شود بنابراین بزرگ بوده و و به خوبی قابل لمس بوده و از بازخورد لمسی برخوردار است. کلید دوربین هم خوب است، گرچه دوربین 2 مگاپیکسلی چیز زیادی برای گفتن ندارد. 
   
سه کنترل در سمت راست گوشی
متاسفانه همان مشکلی که در مورد دکمه تنظیم میزان صدا در گوشی نوکیا 5800 XpressMusic وجود داشت در اینجا هم وجود دارد. این کلید واقعا با قاب جلویی هم سطح است، بنابراین فشردن آن کار سختی است. 
در پایین گوشی نوکیا 5230 به جز محل انتقال صدا حین مکالمه چیز دیگری نیست. 
 
محل انتقال صدای مکالمه در پایین گوشی
در سمت چپ گوشی محل کارت microSD و محل قرارگیری سیم کارت قرار دارند که هر دو از محافظ پلاستیکی بزرگ برخوردار هستند. برای برداشتن و گذاشتن کارت حافظه مشکلی وجود ندارد اما برای درآوردن سیم کارت به یک وسیله نوک تیز نیاز است. البته فکر نکنید که می توانید سیم کارت را در هنگام روشن بودن گوشی درآورید. البته اگر بدون خاموش کردن گوشی هم این کار را انجام دهید، گوشی سیم کارت جدید را نخواهد شناخت مگر اینکه آن را روشن و خاموش کنید. 
  
The محل قرارگیری سیم کارت و کارت حافظه microSD در سمت چپ زیر دو محافظ پلاستیکی
محل اتصال بند به گوشی و یک بلندگو هم در این سمت قرار گرفته اند. البته بلندگو در این گوشی از حالت استریو برخوردار نیست. 
پشت گوشی فقط لنز دوربین 2 مگاپیکسلی قرار دارد. دوربین از فلاش برخوردار نیست و با وضوح پایین عکس ها کاملا واضح است که گوشی به قصد عکسبرداری عرضه نشده است. 
  
لنز دوربین از فلاش برخوردار نیست
با برداشتن قاب باتری گوشی نوکیا 5230، باتری 1320 mAh Li-Ion BL-5J پدیدار می شود که گفته می شود تا 432 ساعت در حالت آماده باش و 7 ساعت حالت مکالمه و یا 33 ساعت پخش موسیقی در حالت آفلاین دوام می آورد. در حالت استفاده معمولی سه روز دوام می آورد (نیم ساعت مرور وب، گرفتن چند عکس و چند تماس در روز).
  
باتری مطلوب 1320 mAh
کیفیت ساخت نوکیا 5230 به طور کل خوب است. گرچه تمام پلاستیکی است اما قیمت کم آن روی کیفیت ساخت تاثیری نداشته است.
  
گوشی نوکیا 5230 به خوبی در دست می نشیند
با در نظر گرفتن ابعاد دوستانه، نوکیا 5230 تجربه کاربری خیلی خوب و استفاده بدون مشکل از یک دست را فراهم می کند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها