0

آشنایی با روش تهیه‌ی اشترودل قارچ و پنیر

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی اشترودل قارچ و پنیر
شنبه 16 آذر 1392  7:35 PM

 


روغن را درون تابه داغ کرده، سپس پیاز و سیر را افزوده تا طلایی شود...

اشترودل

مواد اولیه:

پیاز خلالی خرد شده            یک عدد

سیر له شده                       یک حبه

قارچ ورقه‌ای خرد شده        400 گرم

پنیر پیتزا                             150 گرم

جعفری خرد شده               دو قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل                       به میزان لازم

خمیر فیلو                           چهار ورق

کره آب کرده                        به میزان لازم

گوشت چرخ‌کرده                150 گرم

روغن                                 به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* روغن را درون تابه داغ کرده، سپس پیاز و سیر را افزوده تا طلایی شود.

* قارچ را اضافه می‌کنیم و با حرارت زیاد تفت می‌دهیم تا قارچ آب نیندازد.

* گوشت چرخ‌کرده تفت داده را به مواد اضافه و مخلوط می‌کنیم و مواد را از روی حرارت بر می‌داریم.

* جعفری را اضافه و می‌گذاریم تا مواد کمی خنک شود، سپس پنیر را افزوده و مخلوط می‌کنیم.

* دو ورق خمیر را روی سطح کار قرار داده و کره ذوب شده را روی خمیر با برس مالیده و بعد دو ورق دیگر را روی خمیر می‌گذاریم و دوباره با کره روی خمیر را برس می‌کشیم.

* مواد را روی خمیر پهن کرده و دو طرف خمیر را کمی روی هم آورده و سپس خمیر را رول می‌کنیم و درون سینی چرب شده می‌گذاریم.

* روی خمیر را کره مالیده و قدری نمک و فلفل می‌پاشیم و در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت 20 تا 25 دقیقه می‌گذاریم تا خمیر طلایی شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها