پاسخ به:مبحث28 صالحین: تحصیل علم
یک شنبه 17 آذر 1392 11:38 PM
سلام
بنده دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک(تبدیل انرژی) هستم و از این رشته هم راضیم. لطفی بوده که خدا در حقّ منِ حقیر داشته تا به این مرحله از تحصیل که واقعاً عاشقشم، برسم.
إن شاء الله، به کمک پروردگار و تلاش خودم میخوام پس از طی مقطع دکتری وارد سیستم آموزش بشم یعنی تدریس توی دانشگاه یا به عبارتی استاد دانشگاه دوست دارم بشم! پس این علمه که زمینه ساز ثروت میشه و خدا کنه در مسیر درستش استفاده بشه که هم دنیا و هم خصوصاً آخرت آدم رو آباد کنه. (علم، انسان رو حتماً به ثروت میرسونه، ولی ثروت نه، ممکنه به علم برسونه و ممکنه هم نرسونه؛ بستگی داره به ظرفیت اون شخص صاحب ثروت. شاید به مدارج بالا هم برسه و جزو بندگان صالح خدا هم باشه و از طرفی هم اون شخص، خدای ناکرده میتونه ثروت رو در راه نادرستش بکار ببره.)
اینکه کسی خواسته باشه وارد دانشگاه یا حوزه علمیه بشه، به علاقه و روحیات خود شخص بستگی داره. برای خودم زمینه هر دو تا فراهم بود ولی مجبور بودم یکی رو انتخاب کنم، که خدا برام زمینه تحصیل توی دانشگاه رو فراهم کرد. البته نظر خانواده هم مهمّه!
و اما در مورد تحصیل در خارج از کشور: هیچ لزومی نداره آدم توی خارج ادامه تحصیل بده. اگه کسی واقعاً اهل درس و علم و خدمت به مردم باشه، خدا هم کمکش میکنه و خیلی راحت میتونه توی کشور خودش تحصیلات عالی به همراه یک شغل خوب داشته باشه. خارج خارج کردن در بعضیا بهانست و إلّا کسی که اهل درس باشه، همینجا هم میتونه خودشو به جایی برسونه. کما اینکه بعضیا این فرصت رو براحتی از دست میدن و بعداً قطعاً افسوس خواهند خورد.
وَ مِنَ الله التوفیق و الإستعانة
واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشهاش كجاست ...