0

مبحث28 صالحین: تحصیل علم

asheq1hazrat
asheq1hazrat
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 136

پاسخ به:مبحث28 صالحین: تحصیل علم
یک شنبه 17 آذر 1392  6:26 PM

شما در چه مقطعی از تحصیل علم هستید؟ ................ج: طلبه هستم

- اگر دانش آموز هستید، بعد از پایان دوران مدرسه، دانشگاه را انتخاب می کنید یا حوزه علمیه؟ یا هیچ کدام؟ ................ج: دانش آموز که بودم بین حوزه ودانشگاه مانده بودم که کدام را بروم ولی حوزه را انتخاب کردم چون در بحث معرفت شناسی هزاران سوال در ذهن داشتم با آنها نمیتوانستم وارد دانشگاه شوم....حوزه رفتم ولی توصیه به دوستان دانش اموز میکنم تا جایی که میتونن سختی ها را تحمل کنند تا  قبل از رسیدن به سر انتخاب حوزه یا دانشگاه مسائل دینی شان را یاد بگیرند تا وقتی که به دانشگاه وارد میشوند دچار شبهات نشوند واگر وارد حوزه میشوند از اول به عنوان یه مبلغ درس بخوانند نه اینکه تاچند سال تشویش درونی خودشان را آرام کنند اینجور خودشان زودتر به مقصد میرسند

- اگر دانشجو هستید یا طلبه حوزه علمیه برای انتخاب مسیر خود چه توجیهی دارید؟ آیا دوستانی که بعد از دوران دانش آموزی، مهارت کسب و کار خود را تقویت کردند و به زندگی خود زودتر از شما سرو سامان دادند، از شما سبقت گرفته اند؟ ج بله سبقت گرفته اند اما راهی که انتخاب کرده ام تا آخر عمر ادامه داره پس بهتره بگم کسانی در آن دنیا جلوتر هستند از من ودیگر دوستان موفق تر بوده اند

درس خواندن در خارج : برای درس خواندن گاهی هجرت هم باید کرد ولی برگشتش خیلی مهمه . انکه برگردی به اطرافیانت کمک کنی ...جلوی خیلی از ضرر ها را بگیری...............خدا کمک کنه که هر که در راه علم قدم نهاد هدف متعالی از یادش نرود.ان شاء الله

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazarianali shokraneh
دسترسی سریع به انجمن ها