سوپ سامبار
شنبه 16 آذر 1392 10:41 AM
مواد لازم براي 5 نفر:
طرز تهيه:
ابتدا لپه را پاك كنيد، بشوييد و خيس كنيد. سپس لپه را با 5 ليوان آب بپزيد. وقتي آب جوش آمد، مرتب كف روي لپه را بگيريد تا خوشمزهتر و خوشرنگتر شود. پس از پخت، لپه را كنار بگذاريد.
در تابهاي پياز خرد شده را در روغن تفت دهيد و سپس يكييكي ادويهها را بيفزاييد و با شعله ملايم 5 دقيقه آنها را تفت دهيد. مواد سرخ كرده را به لپه پخته اضافه كنيد و هم بزنيد. سپس كمكم مواد را در مخلوطكن يا غذاساز بريزيد و آن را پوره كنيد. مواد پوره شده را دوباره داخل قابلمه بريزيد و 10 دقيقه ديگر بجوشانيد. هنگام سرو غذا آب ليموترش را اضافه كنيد.
نكته: سامبار نوعي دال است كه در هندوستان مصرف ميشود، ولي چون در ايران به آن دسترسي نيست ميتوان از لپه به جاي سامبار استفاده كرد.