0

هشتمين جشنواره علوم قرآنی گناباد برگزار می‌شود

 
seyedjafarfatemi
seyedjafarfatemi
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 1643
محل سکونت : اصفهان

هشتمين جشنواره علوم قرآنی گناباد برگزار می‌شود
چهارشنبه 4 شهریور 1388  6:22 PM

 رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گناباد از برگزاری مرحله شهرستانی هشتمين جشنواره علوم قرآنی اين شهرستان همزمان با ماه رمضان خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) در گناباد، «جواد عبداللهی» رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گناباد با اعلام اين خبر گفت: در راستای توسعه و ترويج فعاليت‌های قرآنی و فراگير كردن آن بين اقشار مختلف مردم و به‌ويژه به منظور گسترش و تعميق علوم و هنرهای قرآنی بين جامعه اسلامی و تشويق هنرمندان قرآنی 20 الی 21 ماه رمضان در محل سالن اداره فرهنگ ارشاد اسلامی گناباد برگزار می‌شود.

 عبداللهی:
در راستای توسعه و ترويج فعاليت‌های قرآنی و فراگير كردن آن بين اقشار مختلف مردم و به‌ويژه به منظور گسترش و تعميق علوم و هنرهای قرآنی بين جامعه اسلامی و تشويق هنرمندان قرآنی 20 الی 21 ماه رمضان در محل سالن اداره فرهنگ ارشاد اسلامی گناباد برگزار می‌شود

وی با اشاره به اينكه اطلاع‌رسانی ثبت‌نام جشنواره در نيمه اول ماه رمضان و برگزاری مسابقات جشنواره در نيمه دوم ماه رمضان انجام خواهد شد، افزود: اين جشنواره در رشته‌های «تفسير، ترجمه قرآن و قرآن‌پژوهی»، «هنرهای قرآنی»، «نشر و اطلاع‌رسانی قرآنی ـ طرح‌های قرآنی»، «اذان در دستگا‌ه‌های اصيل ايرانی»، «قصه‌های قرآنی با استفاده از مفاهيم و آيات قرآنی(به عنوان تم) و با اقتباس از قصص قرآنی»، «حفظ جزء 4 قرآن كريم همراه با ترجمه»و «مفاهيم قرآن» از سوره‌های يوسف، الشوری، ق، الصف، (مطابق تفسير نمونه) و «عكاسی با موضوعات و مضامين قرآنی» برگزار می‌شود.

عبدالهی با بيان اينكه رشته عكاسی با رويكرد قرآنی برای اولين‌بار در اين جشنواره برگزار خواهد شد، اظهار كرد: رشته عكاسی با موضوع‌ها و مضامين قرآنی شامل فعاليت‌های قرآنی نمايشگاه‌ها، همايش‌ها، مسابقات و محافل قرآنی و يا موضوعات غيرمستقيم مرتبط با علوم قرآنی مثل اتحاد اسلامی، ‌مشورت، امر به معروف و نهی از منكر،‌ احسان به والدين و برگزار خواهد شد.

وی با بيان اينكه بخش ويژه اين جشنواره با عنوان «ميراث اسلاف» با هدف شناسايی پيشكسوتان فعال در امور قرآنی برگزار می‌شود، گفت: در اين بخش و از رده سنی 55 سال به بالا برای تلاوت قرآن كريم به اشكال سنتی جهت شركت در جشنواره دعوت به عمل می‌آيد.

عبداللهی از برگزاری برنامه‌های جنبی اين جشنواره خبر داد و افزود: برپايی نمايشگاه‌های فرهنگی ـ هنری با محوريت قرآن، برگزاری نشست‌های فرهنگی، علمی و آموزشی با محوريت مفاهيم قرآن، برگزاری مسابقات فرهنگی ـ هنری مرتبط با جشنواره، برگزاری محافل و مجالس انس با قرآن با همكاری قاريان شهرستان، تجليل از برترين‌های قرآنی و خادمان قرآن كريم از جمله برنامه‌های جنبی اين جشنواره خواهد بود.

وی در پايان خاطرنشان كرد: نفرات برتر هر رشته ضمن دريافت جوايزی به مرحله استانی معرفی می‌شوند.

  
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستید ،  شمعي روشن کنید.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها