0

۸ نکته برای حفظ امنیت حریم خصوصی در دنیای online!

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

۸ نکته برای حفظ امنیت حریم خصوصی در دنیای online!
جمعه 15 آذر 1392  10:03 AM

سلام به شما دوستان و همراهان خوب علمولوژی. اگر دقت کرده باشید اولین حرفی که با تجربه ها در ورود افراد به دنیای مجازی به آنان گوشزد می کنند این است که مراقب حریم خصوصی خود باشید! چندان بی جا هم این حرف نیست! دنیای مجازی یکی از جاهایی است که کاربران می توانند به سادگی مورد تهدید قرار گیرند. بالاخره مهم است بدانید که نحوه ی تعاملات شما در دنیای مجازی چگونه باید باشد. ما در این جا به بررسی نکاتی می پردازیم که دانستن و بکار بردن آن برای تمام کاربران راحت است پس برای حفظ حریم خصوصی خود این مقاله را از دست ندهید.

C3WR4G Lock

 

از یک password manager استفاده کنید!

ابزارآلاتی به نام password manager یکی از بهترین ابزارهایی هستند که به شما کمک می کنند که به سایت های متفاوت با نام کاربری مخصوصی وارد شوید. در صورتی که سیستم شما مورد حمله قرار گیرد اکانت های شما مورد سو استفاده قرار نخواهند گرفت بنابراین این ابزار کمک شایانی در سهولت دسترسی به اکانت های متفاوت و محافظت از آن ها می کند.

سرویس GPS و Wi-Fi  خود را در صورت عدم نیاز غیرفعال کنید.

چرا GPS را غیرفعال کنیم؟ دستگاه های هوشمند شما قادرند از طریق GPS محل موقعیت زندگی شما را رد یابی کنند  بنابراین با کشف این اطلاعات ممکن است از طرف افرادی که قصد سو استفاده دارند مورد آزار و اذیت قرار گیرید. بنا بر این از نظر خاموش بودن GPS در زمانی که نیاز به آن ندارید مطمئن باشید.

چرا Wi-Fi را غیر فعال کنیم؟ در این باره باید بگوییم که تمام اطلاعات سیستمی شما می توانید به وسیله ی Wi-Fi مورد تعرض قرار گیرد. علاوه بر این امکان دسترسی هکر ها از طریق شبکه Wi-Fi به سیستم شما بسیار جدی تر می شود. بنابراین با خاموش کردن Wi-Fi می توانید بیشتر از نظر امنیتی مطمئن باشید. نکته مهم دیگر که ربطی به امنیت ندارد اما به Wi-Fi بر می گردد این است که روشن بودن دائمی Wi-Fi طول عمر باطری را کاهش می دهد و شما مجبورید دائم گوشی و یا تبلت خود را شارژ کنید! بنابراین بهترین گزینه این است که این سرویس را در زمان های بلا استفاده قطع کنید.

 

در وارد کردن اطلاعات خود در محیط مجازی دقت کنید!

اگر دقت کرده باشید در برخی اوقات بعضی سرویس ها به رایگان در اینترنت قرار داده شده است که شما به محض وارد کردن اطلاعات خود می توانید به راحتی فایل یا برنامه مربوطه را وارد کنید! توجه داشته باشید در هنگام وارد کردن اطلاعات از شما چه سوالاتی پرسیده شده است همچنین به اعتبار سایت مورد نظر نیز توجه کنید! مبادا هر اطلاعاتی را در هر سایتی وارد کنید. توجه داشته باشید که اطلاعات وارد شده توسط شما ارزش برنامه دریافتی را داشته باشد! بسیاری از اوقات این اطلاعات تنها برای سو استفاده از کاربران دریافت می شود. و چه بسا همراه با دانلود بسیاری از نرم افزار ها بد افزارهایی نیز همراه با آن روی سیستم شما دانلود شود که موجب افشای حریم خصوصی شما می شود. بنابراین در دریافت و ارسال داده های خود بسیار بسیار دقت کنید.

از تاریخ تولد و شماره تلفن خود به شدت مراقبت کنید!

نکته ای که در این جا اهمیت دارد بگوییم این است، که مراقب شماره موبایل و خصوصا شماره تلفن منزل خود باشید! و سعی کنید در وب سایت های معتبر از این شماره ها و در درجه اول از شماره موبایل استفاده کنید! در مورد تاریخ تولد هم هرگز تاریخ تولد کامل خود را وارد نکنید.

 

در شبکه های اجتماعی صعب الوصول باشید!

شبکه های اجتماعی مکانی هستند که تمام اطلاعات شما به راحتی در اختیار کاربران قرار می گیرد بنابراین سعی کنید در این شبکه ها با نام مستعار فعالیت کنید اما قصد فریب دیگران را نداشته باشید. علاوه بر این، اگر مدیر وب سایتی هستید می توانید از ایمیل های متفاوت از ایمیل شخصی خود استفاده کنید تا کاربران نتوانند به راحتی به هویت شما پی ببرند.با این کار به راحتی می توانید مدیریت وب سایتتان را با خیال راحت دنبال کنید.

 

دنیای کاری مجازی و دنیای شخصی خود را جدا کنید!

اگر شما در دنیای مجازی کار می کنید می توانید یک ایمیل برای کارهای خود داشته باشید و برای فعالیت های شخصی خود یک ایمیل جداگانه داشته باشید. اینکونه کار و فعالیت حرفه ای شما کمتر مورد تهدید قرار خواهد گرفت. همچنین برای ساختن اکانت در شبکه های اجتماعی باید محیط حرفه ای شغلی و محیط شخصی را از هم جدا کنید! بنابراین هرگز فعالیت های حرفه ای و شخصی خود را با هم ترکیب نکنید.

 

نوشته های خصوصی خود را رمزگذاری کنید!

بسیاری از اوقات در ارتباط با دوستانتان از مطالبی کاملا محرمانه استفاده می کنید که دانستن آن اصلا به صلاح نیست. در جنین مواقعی بهتر است از رمزنگاری استفاده کنید یعنی اینکه مطالبتان را به گونه ای بنویسید که تنها فرد مورد نظر بتواند آن را بخواند. البته این کار را برای شما بسیاری از برنامه های رمز نگاری انجام می دهند به طوری که شما می توانید به راحتی مطالب خود را بنویسید و فرد دیگر با رمز گشایی آن، آن را بخواند. برنامه های آنلاین تحت وب زیادی هستند که این امکان را برایتان فراهم می کند.

به نظر می رسد این راه های پیش پا افتاده بتواند اثری عمیق در حفظ حریم خصوصی شما در دنیای مجازی داشته باشد. البته قابل ذکر است که برنامه های ارتباط جمعی نظیر فیس بوک و… نیز هر کدام دارای یک سری تدابیر امنیتی برای حفظ حریم خصوصی هستند که به راحتی توسط کاربران قابل تنظیم و دسترسی هستند که می توان به خوبی از آن بهره مند شد. بنابراین با توجه به محیطی که در آن فعالیت می کنید نهایت تلاش خود را برای حفظ حریم خصوصی خود کنید! از طرفی سعی کنید به حریم خصوصی دیگران نیز اهمیت دهید تا متعاقبا به حریم خصوصی شما نیز اهمیت داده شود.

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد. اگر شما نیز راهکاری دارید با ما در میان بگذارید تا به اطلاع کاربران برسانیم. همچنین برای دریافت سایر اخبار امنیتی و آموزشی می توانید ایمیل خود را در خبرنامه سایت علمولوژی ثبت کنید تا اخبار و اطلاعات را به ایمیل شما ارسال کنیم.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
onehamed borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها