0

کریستوفر ریو کیست؟

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

کریستوفر ریو کیست؟
شنبه 13 آذر 1389  11:58 AM

کریستوفر ریو کیست؟

او بازیگر نقش سوپرمن استو در سال 1995 همه چیز داشت. با بهترین دوستش به نام دانا ازدواج کرده بود و سه فرزند زیبا داشت و خانوادگی از زندگی لذت می بردند.

چنین به نظر می رسید که او اگر اراده کند هر کاری را می تواند انجام دهد.وی نوازنده ی ورزیده پیانو بود و عاشق فعالیت های بیرون از خانه، ورزشکاری عالی، قایقرانی ماهر، خلبانی حرفه ای، اسکی بازی ممتاز، غواص و اسب سوار بود.

و البته در هنرپیشگی موفقیت های بزرگی کسب کرده بود.

ریو تا سال 1995 یعنی در 42 سالگی در 17 فیلم بلند،تعداد زیادی فیلم تلویزیونی و 150 نمایش بازی کرده بود. او از لحاظ مالی کاملا تامین بود و بسیار محبوب اما به یکباره زندگیش وارونه شد.

در سال 1995 در یک مسابقه ی اسب سواری با مانع ، ریو از اسب پرت شد و با سر به نرده های مانعی که اسب از پریدن آن خودداری کرده بود،برخورد کرده و سپس نقش زمین شد. در اثر این حادثه به مهره های اول و دوم ستون فقرات او آسیب وارد شد و تنفس او قطع شد. کریستوفر از گردن به پایین فلج شده بود و اگر کمک های پزشکی به موقع نرسیده بود، زنده نمی ماند.

او فقط 50 درصد شانس زنده ماندن داشت.

جان سالم به در بردن ازآسیب جدی به نخاع هم به لحاظ جسمی و هم به لحاظ روحی، مشکل استضربه ای که شما را عاجز می کند قاعدتا بی نهایت تخریب کننده است اما در ساعت های اولیه که ریو برای اولین بار به هوش آمد، شروع به درک اهمیت واقعی یک تیم کرد.

او اینطور به یاد می آورد:وقتی به من گفته شد که چه وضعی دارم، احساس کردم که دیگر یک انسان نیستم. بد دانا به اتق من آمد و در پای تخت من زانو زد و چشم در چشم من دوخت.

من گفتم : شاید دیگر ارزشش را نداشته باشد. شاید من باید غزل خداحافظی را بخوانم و او در حالی که گریه می کردگفت: اما تو هنوز خودت هستی و من تورا دوست دارم و این بود که زندگی مرا نجات داد.

کریستوفر و دانا ریو قبل ازحادثه  ازدواج موفقی داشتند اما در سال های بعد از آن حادثه رابطه ای قویتر ایجاد کردند.

کریس،دانا و ویل پسرشان هسته ی اصلی این تیم را تشکیل می دادند.

ریو می گوید: به جای این که از خودتان بپرسید که این چه زندگی است من دارم، این را بپرسید چه زندگی ای می توانم داشته باشم و با کمال تعجب پاسخ آن چنین است، بیش از آنکه فکرش را بکنید.

به جای اینکه فکر کنید من این مسوولیت را پذیرفتم و از عهده ی آن بر نیامدم، به این فکر کنید که من تمام تلاشم را برای این موضوع انجام دادم حال اگر به نتیجه نرسیده دلیل بر بی مسوولیتی من نیست.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها