پنیر برشته شمالی
پنج شنبه 14 آذر 1392 11:21 AM
پنیر برشته، غذایی از شهرهای شمالی ایران را میهمان سفره خود کنید و صبحانه یا عصرانهای مقوی و متفاوت میل کنید.
زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه
پنیر برشته یکی از غذاهای سنتی شمال کشور است که به پنیر وورووشته، پنیر وروشون هم شناخته می شود. این غذا را با هر پنیر ایرانی که دوست دارید میتوانید درست کنید؛ از پنیر لیقوان و گوسفندی گرفته تا پنیر سفید ساده (فتا) یا پنیر کُرد که بدون نمک و مستقیم از ترکیب شیر جوشیده با سرکه درست میشود). میتوانید این خوراک را بدون سیر و شوید نیز تهیه کنید.
به افزودن نمک با توجه به میزان نمک پنیر توجه کنید، به طور مثال پنیر لیقوان به دلیل میزان شوری که دارد نیاز به اضافه کردن نمک ندارد. اگر از کره یا روغن کرمانشاهی برای درست کردن این غذای خوشمزه استفاده کنید مسلما انگشتانتان را هم با آن میخورید.
مواد لازم:
پنیر فتا (سفید) یا لیقوان |
400 گرم |
تخم مرغ |
4 عدد |
سیر |
2 حبه |
روغن |
2 قاشق غذاخوری |
شوید خشک |
1 قاشق غذاخوری |
زرد چوبه |
½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل |
به میزان دلخواه |
طرز تهیه :