نان شکلاتی
دوشنبه 11 آذر 1392 3:44 PM
نان شکلاتی … نان صبحانه ترد و خوشمزه فرانسوی…
مواد لازم:
1
برای تهیه نان شکلاتی، ابتدا فر را روی دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
2
خمیر شیرینی را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. بر روی یک سطح صاف، هر قسمت از خمیر را با وردنه پهن کنید. با استفاده از یک چاقو دو مستطیل از هر قسمت درآورید.
3
شکلات تخته ای را به 8 قسمت تقسیم کنید و هر تکه را در داخل هر یک از خمیرها قرار داده و بصورت رول بپیچید.
4
با استفاده از یک قلمو، روی هر یک از شیرینی ها را تخم مرغ بمالید. آن ها را در سینی مخصوص فر بگذارید.
5
سینی فر را در فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
6
دمای فر را تا 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) کاهش دهید و 5 تا 10 دقیقه دیگر منتظر بمانید تا نان شکلاتی طلایی قهوه ای رنگ شود.
7
نان شکلاتی ها را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب بچینید.