تخم مرغ با ژامبون و پنیر
دوشنبه 11 آذر 1392 3:39 PM
یک پیش غذای سبک، خوشمزه و سرشار از پروتئین که برای حدودا 10 تا 12 نفر مناسب می باشد.
مواد لازم:
1
برای تهیه تخم مرغ با ژامبون و پنیر، ابتدا تخم مرغ ها را بپزید تا سفت شوند. پوست آن ها را بکنید.
2
تخم مرغ ها را از وسط برش داده و زرده آن ها را با یک قاشق از سفیده جدا نموده و در یک کاسه بزرگ بریزید.
3
سفیده ها را در یک ظزف پهن بچینید.
4
ژامبون ها را خرد نموده و در کاسه ای که زرده ها را در آن ریخته اید، اضافه کنید.
5
خردل، پنیر چدار و مایونز را به این مخلوط بیافزایید. این مخلوط را با چنگال خوب به هم بزنید تا یکدست شود.
6
با یک قاشق، از این مخلوط کمی برداشته و در داخل سفیده های تخم مرغ بریزید.