0

تخم مرغ با ژامبون و پنیر

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

تخم مرغ با ژامبون و پنیر
دوشنبه 11 آذر 1392  3:39 PM

http://ashpazi.net/wp-content/uploads/%D8%AA%D8%AE%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%DA%98%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88%D9%86-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1.jpg

یک پیش غذای سبک، خوشمزه و سرشار از پروتئین که برای حدودا 10 تا 12 نفر مناسب می باشد.

مواد لازم:

تخم مرغ
12 عدد
(840 کالری)
 
مایونز
1/2 پیمانه
(920 کالری)
 
ژامبون
4 ورق
(320 کالری)
 
پنیر چدار
2 قاشق غذاخوری
(30 کالری)
 
سس خردل
1 قاشق غذاخوری
(7 کالری)
 
طرز تهیه :

1

برای تهیه تخم مرغ با ژامبون و پنیر، ابتدا تخم مرغ ها را بپزید تا سفت شوند. پوست آن ها را بکنید.

2

تخم مرغ ها را از وسط برش داده و زرده آن ها را با یک قاشق از سفیده جدا نموده و در یک کاسه بزرگ بریزید.

3

سفیده ها را در یک ظزف پهن بچینید.

4

ژامبون ها را خرد نموده و در کاسه ای که زرده ها را در آن ریخته اید، اضافه کنید.

5

خردل، پنیر چدار و مایونز را به این مخلوط بیافزایید. این مخلوط را با چنگال خوب به هم بزنید تا یکدست شود.

6

با یک قاشق، از این مخلوط کمی برداشته و در داخل سفیده های تخم مرغ بریزید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها