سس مارینارا
پنج شنبه 11 آذر 1389 6:46 PM
مواد لازم : سه قاشق سوپ خوری روغن زیتون طرز تهیه : در یک قابلمه سیر را در روغن زیتون سرخ کنید تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود . قارچها را به آن اضافه کرده و به پختن ادامه دهید . گوجه فرنگی ها را در مخلوط کن به مدت 10 ثانیه تبدیل به پوره کنید . یا با یک چنگال آنها را له کرده و سپس به مخلوط اضافه کنید . بقیه مواد را به آن افزوده و بدون اینکه در قابلمه را ببندید روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزید و هر از گاهی آن را هم بزنید .
4 حبه بزرگ سیر خرد شده
یک عدد پیاز خرد شده
250 گرم قارچ خرد شده
800 گرم گوجه فرنگی پوست گرفته و پخته شده
یک قاشق سوپ خوری پونه
یک قاشق سوپ خوری جعفری
یک قاشق سوپ خوری ریحان
نصف قاشق چای خوری نمک دریایی
دو قاشق سوپ خوری شهد میوه
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
شش برگ ریحان تازه خرد شده