سس برای گوشت قرمز و سفيد
پنج شنبه 11 آذر 1389 6:39 PM
مواد اولیه : كره 150 گرم طرز تهيه: كره را در ظرف ريخته تا آب شود. پياز خردشده را به آن اضافه كرده و تفت دهيد. سبزي معطر را به همراه آب گوشت اضافه كرده، نمك و فلفل را ريخته تا پنج دقيقه بجوشد بعد سبزي معطر را خارج كرده تا دو تا جوش بزند. سپس حرارت را خاموش و خامه را اضافه كنيد. اين سس را ميتوانيد بر روي گوشت قرمز يا انواع گوشت سفيد مرغ، ماهي و ميگو ريخته و ميل كنيد.
پياز خردشده يك عدد
آبگوشت دو پيمانه
خامه 100 گرم
سبزي معطر ( نعنا، ترخان، ريحان و مرزه) پاكشده يك بسته كوچك
فلفل قرمز يا سياه يك قاشق مرباخوري
نمك به ميزان لازم