0

سس برای گوشت قرمز و سفيد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

سس برای گوشت قرمز و سفيد
پنج شنبه 11 آذر 1389  6:39 PM

مواد اولیه :

     كره 150 گرم
     پياز خردشده يك عدد
     آب‌گوشت دو پيمانه
     خامه 100 گرم
     سبزي معطر ( نعنا، ترخان، ريحان و مرزه) پاك‌شده يك بسته كوچك
     فلفل قرمز يا سياه يك قاشق مرباخوري
     نمك به ميزان لازم



 

طرز تهيه:  

 كره را در ظرف ريخته تا آب شود. پياز خردشده را به آن اضافه كرده و تفت دهيد. سبزي معطر را به همراه آب گوشت اضافه كرده، نمك و فلفل را ريخته تا پنج دقيقه بجوشد بعد سبزي معطر را خارج كرده تا دو تا جوش بزند. سپس حرارت را خاموش و خامه را اضافه كنيد. اين سس را مي‌توانيد بر روي گوشت قرمز يا انواع گوشت سفيد مرغ، ماهي و ميگو ريخته و ميل كنيد.

 

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها