تـرشی تخممرغ
پنج شنبه 11 آذر 1389 6:38 PM
مواد اولیه : تخممرغ آبپز هشت عدد طرز تهيه: تخممرغها را پوست كنده و با خلال دندان چند جاي تخممرغ را سوراخ كرده و درون شيشه ميچينيم، سپس دانه خردل، فلفلتند، نمك و شكر را اضافه كرده و روي آنها، به ميزان لازم سركه ريخته، به طوري كه روي آنها را بپوشاند و در شيشه را بسته و در يخچال به مدت يك هفته، ميگذاريم بماند، بعد از گذشت اين زمان، ترشي آماده مصرف است. نكته: ميتوان اين ترشي را به عنوان سالاد استفاده كرد.
سياهدانه يك قاشق چايخوري
دانهخردل يك قاشق چايخوري
فلفلتند دو عدد
شكر يك قاشق سوپخوري
نمك يك قاشق سوپخوري
سركه سفيد به ميزان لازم