ترشي بادمجان و هويج
پنج شنبه 11 آذر 1389 6:35 PM
مواد اولیه : بادمجان كبابي ساطوريشده سه پيمانه طرز تهيه: بادمجان، هويج، سبزي و بقيه مواد را مخلوط كرده و سپس سركه را اضافه ميكنيم و در ظرف مورد نظر ميريزيم. دو تا سه روز بعد ترشي آماده مصرف است. نكته ترشيهايي كه داراي سركه هستند در ظرف فلزي نگهداري نكنيد چون باعث حل شدن مواد ظرف در ترشي خواهد شد.
هويج رندهشده يك و نيم پيمانه
سبزي ( ريحان، جعفري و گشنيز) ساطوريشده يك پيمانه
سير رندهشده سه قاشق غذاخوري
گردوي خردشده 1/4 پيمانه
فلفل سياه، نمك و زردچوبه و سرکه به ميزان لازم
فلفل سبز خردشده يك قاشق غذاخوري