ترشی انبه
پنج شنبه 11 آذر 1389 6:19 PM
مواد لازم سرکه : 500 گرم انبه : 400 گرم آب لیمو : 2 فنجان رب گوجه فرنگی : 200 گرم دارچین و هل کوبیده : به مقدار دلخواه طرز تهیه : از یک روز قبل انبه را با آب لیمو و رب گوجه فرنگی در ظرفی حل کرده آماده می نمائیم بعد ظرف شیشه را انتخاب نموده دارچین و هل را مخلوط مواد بالا نموده ، آنگاه سرکه را به ترشی اضافه میکنیم و یکی 2 بار بهم می زنیم تا مواد مخلوط شود . بعد شیشه را آماده کرده ترشی را داخل آن میریزیم نحوه تهیه این ترشی به این طرق تهیه میشود که میتوانیم در صورت دلخواه ترشی را کمی غلیظ کرده در ظرف بریزیم و بعد مصرف کنیم .