ترشی گیلاس
پنج شنبه 11 آذر 1389 6:18 PM
مواد لازم ترشی : نیم کیلو سرکه : به مقدار لازم فلفل دانه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم ترخون : چند برگ طرز تهیه : دم گیلاس را از بین برده گیلاسهای محکم و سالم را انتخاب کرده کنار بگذارید ، سرکه را با نمک برای چند دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود ، سپس گیلاسها را در بطری ریخته روی آن سرکه و نمک بریزید و به هر بطری مقداری ترخون و فلفل دانه اضافه کنید و سه روز بعد سرکه را دور ریخته ، سرکه تازه در آن بریزید و دوباره با نمک بجوشانید و بگذارید سرد بشود . سپس در بطری کرده پس از 15 الی 20 روز مورد استفاده قرارش دهید .