پاسخ به:مبحث بيست و هفتم طرح صالحين: مسجد ، جوانان - چالشها و راهکارها
سه شنبه 12 آذر 1392 7:47 PM
به نظر من البته با توجه به تجاربی که از مسجد خودمون دارم :
امام جمعه و متولیان مسجد مخصوصا خادم آن در جذب جوانان خیلی خیلی زیاد اثر دارند البته میزان فرهنگ اهالی مسجد موثره چون اگه کسی تازه وارد مسجد بشه و برخورد بدی از طرف اهالی مسجد با اون بشه اگه کلاشم اون طرفا بیفته دیگه نمی ره برش داره
اما امام جماعت اگه به روز و با جامعه جلو نره و در همان آداب و رسوم قدیمی ها بمونه قطعا جمعیت مسجد کم کم آب میرن
مسئول فرهنگی مسجد خیلی مهمه که خودش آدم درستی باشه و بین افراد تبعیض قائل نشه و تعامل خوبی هم با همه مردم و دیگر مساجد داشته باشه نه اینکه برا دیگران هم بزنه !!!
خادم مسجد یعنی خادم مسجد دیگه یعنی باید هر کاری بود بکنه البته با یاری رساندن دیگران نه اینکه مدام غر بزنه که اینکارو و اونکارو نکنید یا فلان برنامه رو نداشته باشید و بچه های مسجد هم ازش بترسن و اونو آدم خوره حساب کنن !!!
البته هیئت امنای مسجدم باید از جوانها و کسانی که حداقل در هفته دیگه سه چهار شبو مسجد می یان باشن نه از پولدارا که سال تا ماه تو مسجد پیداشون نمی شه و از مشکلات مسجد با خبر نیستن باید افراد متمکن یاری رسان به جوان ها باشن
اول باید امام جماعت درست باشه و بتونه تمام مسجد رو اداره کنه یه خادم داشته باشه که به قول معروف پایه باشه حتما چند تا از هئیت مدیره جوانان باشن و ..........
خلاصه اگه مسجد برنامه خوب و منظمی داشته باشه قطعا جوانها هم جذبش میشن
دیگه خیلی حرف زدم !!!
البته بیشتر اینها با توجه به مشکلاتی بود که متاسفانه مسجد خودمون داره که البته من ولش نمی کنم خونه خداست دیگه میریم مهمونی شمام تشریف بیارید ...پذیراییش معنویه