کالزونه سبزیجات ( ایتالیایی)
پنج شنبه 7 آذر 1392 8:08 AM
کالزونه ای خوشمزه از انواع سبزیجات مختلف و تازه …
موادلازم:
1
برای تهیه كالزونه سبزيجات، ابتدا فر را روی دماي 450 درجه فارنهایت (225 درجه سانتیگراد) قرار دهيد.
2
بادمجان، کدو سبز، فلفل شیرین، قارچ و پیاز را با هم مخلوط كنيد و بر روی حرارت ملایم با روغن کمی تفت دهيد.
3
سپس به مدت 15 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شود، در فر قرار دهيد.
4
در یک کاسه بزرگ، سبزیجات بو داده، گردو، رزماری، نمک و فلفل سیاه را مخلوط كنيد و پنیر را به آرامی اضافه كنيد.
5
بر روی یک سطح صاف، كمي آرد بپاشيد و خمیر کالزونه را با استفاده از وردنه پهن كنيد و به شكل دايره خمیر را قالب بزنید و جدا كنيد.
6
خمير را با مواد پر كنيد و دور آن را ببنديد و با قلم مو به آرامی با شیر روي آن را پوشش دهيد.
7
كمي آرد بر روي ظرف مخصوص فر بپاشيد و كالزونه ها را درون ظرف گذاشته و در فر به مدت 12 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، قرار دهید.
8
كالزونه سبزيجات را از فر خارج نموده و سرو کنید.