0

کالزونه سبزیجات ( ایتالیایی)

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

کالزونه سبزیجات ( ایتالیایی)
پنج شنبه 7 آذر 1392  8:08 AM

http://ashpazi.net/wp-content/uploads/%D9%83%D8%A7%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A8%D8%B2%D9%8A%D8%AC%D8%A7%D8%AA.jpg

کالزونه ای خوشمزه از انواع سبزیجات مختلف و تازه …

موادلازم:

خمير کالزونه
700 گرم
(1400 کالری)
 
بادمجان
2 عدد
(220 کالری)
 
كدو پوست كنده و خرد شده
4 عدد
(160 کالری)
 
فلفل دلمه اي خرد شده
2 عدد
(40 کالری)
 
قارچ تازه خرد شده
1 پیمانه
(50 کالری)
 
پیاز قرمز درشت خرد شده
1/2 پیمانه
(5 کالری)
 
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
(240 کالری)
 
گردو خرد شده
2 قاشق غذاخوری
(50 کالری)
 
رزماری تازه
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
نمک
1/4 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
پنیر موتزارلا
2 پیمانه
(1140 کالری)
 
شیر
1 پیمانه
(110 کالری)
 
آرد
1 پیمانه
(340 کالری)
 
طرزتهیه:
 

1

برای تهیه كالزونه سبزيجات، ابتدا فر را روی دماي 450 درجه فارنهایت (225 درجه سانتیگراد) قرار دهيد.

2

بادمجان، کدو سبز، فلفل شیرین، قارچ و پیاز را با هم مخلوط كنيد و بر روی حرارت ملایم با روغن کمی تفت دهيد.

3

سپس به مدت 15 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شود، در فر قرار دهيد.

4

در یک کاسه بزرگ، سبزیجات بو داده، گردو، رزماری، نمک و فلفل سیاه را مخلوط كنيد و پنیر را به آرامی اضافه كنيد.

5

بر روی یک سطح صاف، كمي آرد بپاشيد و خمیر کالزونه را با استفاده از وردنه پهن كنيد و به شكل دايره خمیر را قالب بزنید و جدا كنيد.

6

خمير را با مواد پر كنيد و دور آن را ببنديد و با قلم مو به آرامی با شیر روي آن را پوشش دهيد.

7

كمي آرد بر روي ظرف مخصوص فر بپاشيد و كالزونه ها را درون ظرف گذاشته و در فر به مدت 12 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، قرار دهید.

8

كالزونه سبزيجات را از فر خارج نموده و سرو کنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها