خوراک چیلی
چهارشنبه 6 آذر 1392 11:02 AM
مزه تند را میپسندید؟ هر چند گوشت و لوبیای این غذا را میتوانید با ادویههای مختلفی که دوست دارید ترکیب کنید اما در اصل با همان چیلی تندی که دوست دارید پخته میشود.
خوراک چیلی با طعم تندی که دارد طرفداران زیادی را به خود اختصاص میدهد مخصوصاً اگر داغ سرو شود.
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
این غذا را میتوان در 2 ساعت و 30 دقیقه در قابلمه عادی پخته و با زدوپز در 1 ساعت. با این مقدار مواد میتوانید این غذا را برای 4 نفر آماده کنید. اگر از لوبیای خشک استفاده میکنید، لوبیاهای قدیمی ممکن است برای ترد شدن به زمان بیشتری نیاز داشته باشند. اگر برای چند ساعت لوبیاها را در آب بخوابانید، به زمان پخت کمتری احتیاج خواهند داشت. اگر این کار را انجام میدهید، مطمئن شوید که قبل از پختن لوبیاها، آبی را که لوبیاها را در آن خواباندید بیرون بریزید و آن را با آب تازه جایگزین کنید.
مواد لازم:
لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی |
2 پیمانه |
گوشت گوساله یا بوقلمون چرخ شده |
450 گرم |
برنج سفید |
2 پیمانه |
سیر ریز شده |
2 حبه |
پیاز خرد شده |
2 پیمانه |
جعفری خرد شده |
1 قاشق سوپخوری |
گوجهفرنگی |
400 گرم |
روغنزیتون |
2 قاشق سوپخوری |
فلفل قرمز یا سبز تند خرد شده |
1 عدد (پخته یا کنسرو شده) |
نمک |
به مقدار لازم |
شکر |
1 قاشق چایخوری |
برگ گشنیز |
½ پیمانه |
پودر فلفل چیلی |
1 تا 2 قاشق سوپخوری |