سوپ ذرت مکزیکی
چهارشنبه 6 آذر 1392 10:50 AM
ترکیبی از چاشنیهای کلاسیک مکزیکی با طعم ذرت؛ سوپی که گیاهخواران نیز آن را دوست خواهند داشت.
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
سوپ ذرت مکزیکی از دو نوع ذرت شیرین آماده میشوند، یکی به همراه خود سوپ آبپز میشود و دیگری ذرت کبابیای است که روی آن میریزند. سوپ ذرت با چاشنیهای مکزیکی خود سوپی سبک است که با هر چاشنی که دوست داشته باشید میتوانید آن را سرو کنید.
در دستور اصلی غذا از پنیر کوتیجا (cotija) استفاده شده که با پنیر خامهای یا فتا جایگزین شدهاست.
برای آماده کردن ذرت کبابی روغن زیتون را با قلمو روی خوشه ذرت بمالید. سپس روی کبابپز داغ هر طرف آن رابه مدت 2 تا 3 دقیقه بچرخانید تا حسابی کبابی شود. اجازه بدهید تا ذرتها سرد شوند. سپس با یک چاقوی تیز دانههای ذرت را از روی خوشه ذرت بتراشید و برای روی سوپتان استفاده کنید.
درست کردن این سوپ 45 دقیقه زمان میبرد: 10 دقیقه برای آمادهسازی مواد آن و 35 دقیقه برای پختن.
مواد لازم:
ذرت تازه |
سه عدد |
آب مرغ |
3 پیمانه |
شیر |
1 پیمانه |
پیاز قرمز |
¼ پیمانه |
گوجه فرنگی |
به مقدار دلخواه |
لیمو ترش |
به مقدار دلخواه |
پنیر فتا |
به مقدار دلخواه |
پودر فلفل قرمز |
به مقدار دلخواه |
گشنیز تازه |
به مقدار دلخواه |
ذرت کبابی |
به مقدار دلخواه |
نمک |
به مقدار دلخواه |
فلفل سیاه |
به مقدار دلخواه |
طرز تهیه: