پاستا با بادنجان
دوشنبه 4 آذر 1392 10:43 AM
پاستایی مناسب گیاه خواران که ترکیب بادنجان، روغن زیتون و گوجه آن را مزه دار کرده و با جعفری خوش عطر می شود.
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
یک پاستای بدون گوشت و بسیار لذیذ که برای گیاه خواران خیلی مناسب می باشد و به خاطر وجود جعفری تازه در این پاستا عطر بسیار خوبی دارد. این پاستا برای 4 الی 6 نفر مناسب است.
مواد لازم:
بادنجان متوسط |
1 عدد |
روغن زیتون (ترجیحاً بودار) |
⅓ پیمانه |
گوجهفرنگی خشکشده با روغن |
1 پیمانه |
جعفری ساتوریشده |
3 قاشق غذاخوری |
پنه (در صورت تمایل استفاده از انواع پاستا) |
500 گرم |
پنیر بز (Goat) (پارمژان در صورت موجود نبودن) |
85 گرم |
طرز تهیه: