پاسخ به:خاطراتى از استاد سيد محمد حسينى قزوينى در ديدار با بعضى از دانشجويان دانشگاه ام القرى در كن
پنج شنبه 30 آبان 1392 6:46 PM
أعرفهم ويعرفونني،ثمّ يحال بيني وبينهم ... فأقول: إنّهم منّي. فيقال: إنّك لاتدري ماأحدثوا بعدك". فأقول: سحقاً سحقاً لمن غيّر بعدي". صحيح بخارى: 208/7 و87/8 وصحيح مسلم: 66/7.
فوراً آدرس صحيح بخارى را يادداشت كرد و گفت: من تاكنون اين روايات را نديده و نشنيدهبودم".
گفتم: "مهمتر از اين، ابن حزم اندلسى در كتاب محلى جلد 11 صفحه 224 از طريق حذيفه از وليد بن جميع نقل مىكند: "إنّ أبابكر وعمر وعثمان وطلحة وسعد بن أبي وقّاص أرادوا قتل النبي(ص) وإلقاءه من العقبة في تبوك".
سپس نسبت به سند روايت مىگويد: وليد بن جميع اين روايت را جعل كرده، ولى من به كتب رجال اهل سنت مراجعه كردم ديدم غالب علماى رجال وى را توثيق مىكنند.
كما صرّح بوثاقته العجلى وقال ابن سعد: كان ثقة وله تاريخ الثقات: 465 رقم 1773.
أحاديث. وأورده ابن حبّان في الثقات. وقد نقل الذهبي وابن طبقات: 354/6. كتاب الثقات: 492/5. أبي حاتم عن أبي عبداللّه بن أحمد بن حنبل قال: قال أبي: ليس به بأس. وعن يحيى بن معين أنّه قال: ثقة وقال أبو حاتم: صالح الحديث. وقال أبو زرعة: لا بأس به وقال الذهبي: وثّقه أبو نعيم". الجرح و التعديل: 8/9 رقم 34 وتهذيب الكمال: 35/31. تاريخ الإسلام: 661/9. وأعجب ما ورد في هذا الباب: ماذكره ابن كثير بأنّ عمر بن الخطّاب قال لحذيفة: أقسمت عليك باللّه أنا منهم؟ قال: لا. ولا أبرىء بعدك أحداً. البداية والنهاية: 25/5.
اين مطالب را از روى كاغذى كه به همراه داشتم، مىخواندم، او نيز عين مطالب را يادداشت مىكرد و گفت: "من از اساتيد دانشگاه سؤال مىكنم و فردا شب همينجا، پاسخ شما را مىآورم. با توجه به اينكه ما مىدانيم عمر رضى اللّه از أصحاب وفادار پيغمبر بوده و ... عقل ما حكم مىكند كه اين قضيه دروغ است".
گفتم: "مسأله حكم و يا عدم حكم عقل نيست و من مىخواهم بدانم اين قضيه كه ابن حزم نقل مىكند و از نظر سند رد مىكند و علماى رجال وى را توثيق مىكنند، جوابش چيست؟"
و در ادامه گفتم: "مسأله ديگرى كه براى من مهم است، اينكه برخى از علماى شما مطالبى نسبت به شيعه نقل مىكنند كه دروغ محض و افتراء است. بعنوان نمونه: ابن تيميه مىگويد:
شيعه همانند يهود، بجاى سلام عليكم مىگويد: "سام عليك" يعنى مرگ برتو.
شيعه همانند يهود، تصرف در اموال مردم را براى خود مباح مىداند.
وهمچنين خيانت به مردم را جايز مىداند.
*هر وقت که سرت به درد آید نالان شوی و سوی من آیی
چون درد سرت شفا بدادم یاغی شوی و دگر نیایی*
*پاسبان حرم دل شدهام شب همه شب تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*