0

امام خردسال

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

امام خردسال
پنج شنبه 30 آبان 1392  3:31 PM

هنگامی كه حضرت رضا (ع) به شهادت رسید آن حضرت تنها فرزندی كه داشت حضرت جواد (ع) بود، و او در این هنگام هفت سال داشت ، جمعی از بزرگان شیعه در كوفه ، در خانه عبدالرحمن بن حجاج به گرد هم آمدند و در سوگ امام رضا (ع) گریه كردند، آنگاه درباره امام بعد از حضرت رضا (ع) سخن به میان آمد بعضی گفتند امام جواد (ع) كودك است و بعضی پاسخ این ایراد را دادند، حتی برخی به كوفه و بغداد و شهرهای دیگر به سوی مدینه مسافرت كردند تا از نزدیك به بررسی بپردازند، آنها در مراسم حج شركت نمودند و سپس وارد مدینه شدند، و به خانه امام صادق (ع) كه در آن وقت ، خالی بود رفتند، و روی یك فرش بزرگ كه در آنجا بود نشستند، در این هنگام عبدالله بن موسی (یكی از پسران امام كاظم علیه السلام) نزد آنها آمد و در صدر مجلس نشست ، یكی برخاست و گفت : این آقا، فرزند رسول خدا(ص) است هر كسی سؤال دارد از او بپرسد. بعضی از علمای مجلس چند سؤالی را مطرح كردند، ولی عبدالله پاسخ صحیح نداد، حاضران ناراحت و غمگین شدند، تصمیم گرفتند كه برخیزند و بروند ناگاه موفق (خادم حضرت رضا علیه السلام) از دری كه كنار صدر مجلس بود وارد شد، و همراه حضرت جواد (ع) بود موفق به حاضران گفت : آقایان ! این آقازاده ، ابوجعفر (حضرت جواد (ع)) است آن حضرت در صدر مجلس نشست ، و علمای مجلس سؤالاتی كردند آن حضرت همه آن سؤالات را بطور صحیح و كامل پاسخ داد، همه حاضران خوشحال شدند، و از آن حضرت تجلیل و تمجید نمودند. حاضران عرض كردند: عموی شما عبدالله به اینجا آمده و ما جواب این سؤالها را از او خواستیم چنین و چنان پاسخ داد. امام جواد (ع) فرمود: لااله اله الله یا عم انه عظیم عندالله ان تقف غدا بین یدیه فیقول لك لكم تفتی بما لم تعلم و فی الامه من هو اعلم منك نیست معبودی جز خدای یكتا، ای عمو، بسیار سخت است كه فردای قیامت در پیشگاه خدا قرار بگیری ، و خداوند به تو بگوید: چرا چیزی را كه ندانستی به آن فتوا دادی ؟با اینكه در میان امت كسی كه داناتر از تو بود، وجود داشت. به این ترتیب علمای حاضر دریافتند كه امام بعد از حضرت رضا (ع) همان امام جواد (ع) است.

داستان هاي شنيدني از چهارده معصوم(عليهم السلام)/ محمد محمدي اشتهاردي

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها