پاسخ به:از آثار مفید سبک زندگیت بگو؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)
یک شنبه 24 آذر 1392 6:33 PM
سلام.
متاسفانه سبک زندگی اسلامی تو زندگی ما به طور کامل رعایت نمیشه که اگر رعایت میشد مشکلات همه خانواده ها و جوامع اسلامی به راحتی حل میشد.
خیلی از ما در زندگی صفات خوب و بد زیادی دارید. صفاتی که خیلی هم تاثیرگذار در زندگی مادی ومعنوی ما هستند. و یا به اصطلاح سبک و شیوه زندگی ما با هم متفاوته و امکان داره هر کدوم از ما قسمتی از سبک زندگی اسلامی رو رعایت کنیم.
یکی نماز اول وقت می خونه ولی اخلاقش خوب نیست. یکی اخلاقش خوبه ولی به اصول اسلامی پایبند نیست.
سبک زندگی اسلامی وقتی کامل میشه که هر مسلمانی تلاش کنه از همه جهات اسلامی بشه.
من خودم رو می گم می دونم تو خیلی از جاها اشکال دارم. خیلی از مسائلی که باید رعایت کنم نمی کنم.
اصلا نمی تونم بیام یکی دو نمونه از روش های زندگیم رو که عمل می کنم در مقابل اونهایی که عمل نمی کنم قرار بدم.
اینقدر کم و کاستی دارم که یکی دو نمونه خوبی زندگی اصلا به چشم نمیاد. اونقدر بدی دارم که فکر می کنم اگه بیام خوبیهای زندگیم رو بگم چشم پوشی از کاستی های زندگیمه.
چی بگم؟
ولی تمام اصولی که دوستان گفتند رو به عنوان سبک زندگی اسلامی قبول دارم و اعتقاد دارم برای رسیدن به سبک زندگی اسلامی واقعی باید همه نکاتی که دوستان و کاربران عزیز به اونها اشاره کردند رو در زندگی رعایت کنیم.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش