0

مبحث بیست و پنجم طرح صالحین: حـجـاب و عـفـاف

AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 163

پاسخ به:مبحث بیست و پنجم طرح صالحین: حـجـاب و عـفـاف
دوشنبه 27 آبان 1392  1:23 PM

بسم الله الرحمن الرحیم

حجاب محدودیت نیست مصونیت است!!
حجاب مانند چتری است که از دختر محافظت میکند!!
حجاب و چادر یعنی ذره فولادین در برابر همه خطرات!!!
حجاب.....

تا کجا میخواهیم شعار دهیم و با این تعاریف غلط خودمان را سرکار بگذاریم،تناقض گویی تا به کی؟!!چرا با تعاریف غلط از حجاب آن را بد تبلیغ میکنیم؟چرا فکر میکنیم اگر چادر و حجاب را آن چیزی که نیست تعریف کنیم در حق آن لطف کرده ایم و دیگران فوج فوج به سمت چادر و حجاب می آیند...

حجاب محدودیت است

وقتی باران میبارد وزن چادر چند برابر وزن طبیعی میشود،وقتی آفتاب میتابد گرمای آن مغز را میجوشاند،وقتی راه میروی دستانت درگیر گرفتن چادر میشود،مرتب خاکی میشود و باید دقت کنی زمین را با آن جارو نکنی،با چادر نمیشود آنطور که باید دوید،با چادر نمیشود هر کار که بی چادر میشود کرد،با چادر نمیشود هر جایی رفت......و ما مدام شعار می دهیم حجاب محدودیت نیست!!!شعار تا کجا؟!!همه موارد بالا نشان میدهد 

حجاب چتری نیست که از دختر محافظت می نماید

حجاب نه چتر است و نه ذره پولادین،حجاب باعث کور شدن چشم نامحرم نمی شود،حجاب مانند آن شکلات نیست که اگر پوست نداشته باشد دور آن مگس جمع می شود،حجاب صدف نیست که شما را مثل گوهر در بربگیرد،بلکه فقط چند متر پارچه است و هنری جز این ندارد که شما را بپوشاند،این همه عکس و پوستر بی محتوا و این همه شعار اگر میخواست اثر کند امروز وضع حجاب این نبود..اگر نظر شما چنین است پس باید این سوال ها را که از افراد بی حجاب مطرح میشود پاسخ بدهید: اگر بنا بود حجاب چتر باشد ویا باعث مصونیت شود و یا چشم نامحرم کور میکرد پس چرا وقتی من چادری بودم از همیشه بیشتر متلک میخوردم،پس چرا فلان دوست من که با چادر است روی همه بی حجاب ها را سفید کرده،پس چرا من کسانی را دیدم که با چادر هرکاری میکنند و.....اگر بخواهید به ان ها پاسخ بدهید جز در غالب شعار نخواهید توانست ..در نهایت میگویید خب آن ها بد بودند تو خوب باش و اگر بخواید به او توضیح بیشتر دهید باید همه شعارهایتان را در مورد حجاب نقض کنید و در اینجاست که شکست خورده اید.

حجاب نیامده که....

حجاب نیامده که شما بتوانید ازادانه به هر کاری که میخواید بپردازید،حجاب نیامده که جواز اختلاط و جلسه گرفتن با نامحرم باشد،نیامده که جواز نشستن فرد شانه به شانه نامحرم در تاکسی باشد،حجاب نیامده که با داشتن آن بتوانید آرایش کنید و از زیر آن لباس های رنگا رنگ پوشد و مانند شنل از آن استفاده کنید تا زیباییتان را رخ بکشید

قرار نیست با حجاب زیبا شوید

برخی حجاب را زیبایی تعریف میکنند در حالی که رسالت اصلی حجاب و چادر ان است که با پوشاندن همه زینت ها و زیبایی های شما از جمله مو و برجستگی های بدن جلب توجه شما را کمتر نماید،اثبات حرفم هم این که شما اگر احساس کنید زیباییتان زیاد است و این مطلب باعث جذب شدن نامحرم به سمت شما شود موظف هستید حتی صورتتان را بپوشانید همچنین دین به شما دستور میدهد از هر چه باعث جلب توجه نامحرم میشود حتی صدای پاهایتان،اجتناب کنید.پس حجاب قرار نیست با حجاب زیباتر شوید و مجاز نیست از رنگ هایی استفاده کنید که حجابتان زیبا جلوه کنید.

بی حجاب زیبا تر هستید

ا

با خدا باش پادشاهی کن   بی خداباش هرچه خواهی کن

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

تشکرات از این پست
mtd1995 yarabyarabyarab omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها