0

طرز تهیه ی مرغ با سس قارچ

 
mfathi
mfathi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 915

طرز تهیه ی مرغ با سس قارچ
یک شنبه 26 آبان 1392  1:50 PM

طرز تهیه ی مرغ با سس قارچ

پرتال قاره رتبه شماره یک تبلیغات و نیازمندی در ایران

مواد لازم جهت تهیه ی مرغ با سس قارچ : برای 4 نفر

کره 3 قاشق غذاخوری
 موسیر خرد شده  1/2 فنجان
 قارچ خرد شده  225 تا 280 گرم
 جعفری 1 قاشق چای خوری
 سرکه  1 فنجان
مریم گلی تازه و خرد شده 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و کوبیده شده تا باریک شود) 680 گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
خامه پر چرب 155 گرم


 

طرز تهیه مرغ با سس قارچ :
کره رو تو یه ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط آب میکنیم. موسیر رو اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت میذاریم.
قارچ و جعفری و کمی نمک رو اضافه کرده، 5 تا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم تا قارچ قهوه ای رنگ بشه.

پرتال قاره رتبه شماره یک تبلیغات و نیازمندی در ایران

سرکه رو اضافه میکنیم و موادمون رو هم میزنیم تا به ته ماهیتابه نچسبه.

پرتال قاره رتبه شماره یک تبلیغات و نیازمندی در ایران

حالا خامه رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم.

پرتال قاره رتبه شماره یک تبلیغات و نیازمندی در ایران

در این حین روغن زیتون رو تو یه ماهی تابه بزرگ دیگه روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
دو طرف گوشت مرغ رو نمک و فلفل میزنیم و تو روغن هر طرفش رو حدودا 3 دقیقه روی حرارت میذاریم تا پخته و قهوه ای رنگ بشه.

پرتال قاره رتبه شماره یک تبلیغات و نیازمندی در ایران

مریم گلی، نمک و فلفل رو به مخلوط قارچ اضافه کرده، هم میزنیم تا سس قارچمون آماده بشه. سپس سس رو روی مرغ های پخته میریزیم و سرو میکنیم.
میتونیم مرغها رو به تنهایی سرو کنیم و یا با برنج، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده، ماکارونی و پاستا سرو کنیم و با برگهای تازه جعفری تزئین کنیم.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها