اگر می خواهید طعم یک صبحانه جدید را تجربه کنید همین حالا دست به کار شوید و پنکیک گلابی استرالیایی را درست کنید.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی :حداکثر 30 دقیقه
در استرالیا و نیوزیلند، پن کیک های ضخیم و کوچکی به نام pikelets با قطر 7 تا 8 سانتیمتر درست میکنند که بعنوان صبحانه و میانوعده سرو میشود. این پنکیک استرالیایی به طور سنتی با مارمالاد کره و خامه فرم گرفته به هنگام صبحانه و عصرانه همراه با چای سرو میشود.
مواد لازم:
-
آرد 200 گرم
-
شکر قهوه ای 50 گرم
-
کره 25 گرم
-
باتر میلک 300 میلی لیتر
-
تخم مرغ 2 عدد
-
مارمالاد پرتقال ⅓ پیمانه
-
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
-
وانیل 1 قاشق مرباخوری
-
گلابی ورقه شده برای سرو
طرز تهیه:
-
آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه الک کنید، سپس شکر را اضافه نمایید.
-
یک تخم مرغ کامل و از دیگری فقط زرده را در یک کاسه بریزید، وانیل و باترمیلک را به آنها اضافه کنید. این مواد را با همزن دستی با هم مخلوط کنید. سپس آنها را به مخلوط آرد اضافه نموده، هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
-
سفیده یکی از تخم مرغها که باقی مانده را همراه با مقدار کمی نمک با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید و پف کرده شود، سپس آن را به بقیه مواد اضافه و با آنها ترکیب کنید.
-
یک تابه نچسب با قطر 8 تا 10 سانتیمتر را روی حرارت متوسط گرم نموده و مقدار کمی از کره آب شده را با برس روی آن بمالید.
-
برای تهیه هر پنکیک 3 تا 4 قاشق سرپر از مخلوط خمیر را در تابه بریزید و به مدت 1 الی 2 دقیقه یا تا زمانی که روی سطح آنها حباب ایجاد شود بپزید. سپس با دقت پنکیک را برگردانده و سمت دیگر آن ها را به مدت 1 دقیقه دیگر یا تا زمانی که طلایی شوند، بپزید.
-
پنکیک های آماده شده را در فر با دمای کم قرار دهید تا گرم بمانند. هر چند وقت یکبار تابه را با برس چرب نمایید و با تمام خمیری که دارید پنکیک درست کنید.
-
پنکیکها را بین 4 بشقاب تقسیم کنید
-
مارمالاد را روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب جوش) گرم کنید.
-
روی پنکیکها را با ورقه های گلابی خام یا گریلشده، مارمالاد پرتقال یا هر نوعی که دوست دارید و در صورت تمایل خامه فرم گرفته تزئین کنید.
-
پنکیک را با قهوه یا چای سرو کنید.