آشنایی با روش تهیه رول نـان و سـیبزمینی؛ اردور کشور ترکیه
جمعه 24 آبان 1392 2:43 AM
آرد سه پیمانه
تخممرغ یک عدد
خمیرترش یک قاشق مرباخوری
کره دو قاشق سوپخوری
روغن مایع نصف پیمانه
نمک و شکر از هر کدام یک قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
سیبزمینی آبپز متوسط چهار عدد
پیاز متوسط یک عدد
نعناع خشک یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری
زرده تخممرغ و سیاهدانه به میزان لازم
* آرد را در کاسهای ریخته و وسط آرد را با دست گودالی ایجاد میکنیم.
* تخممرغ، یک قاشق سوپخوری کره، روغن مایع، نمک و خمیرترش را که از قبل به همراه شکر در آب حل کردهایم، در حفره ریخته و شروع به ورز دادن میکنیم تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود و به دست نچسبد.
* پیاز را به صورت نگینی خرد کرده، سپس به همراه مابقی کره در تابه تفت میدهیم.
* سیبزمینیها را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. وقتی پیازها نرم شدند، سیبزمینی را افزوده و کمی تفت میدهیم. سپس نمک، فلفل و نعناع خشک را اضافه نموده، در آخر رب گوجهفرنگی را افزوده و تفت میدهیم.
* مواد آماده شده را از روی حرارت برداشته تا خنک شود.
* خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده، هر تکه از خمیر را با وردنه روی سطح آرد پاشیده شده به صورت مستطیل باز میکنیم.
* از مخلوط سیبزمینی روی طول مستطیل ریخته و خمیر را لوله میکنیم. خمیر لوله شده را به قسمتهای شش سانتیمتری برش زده و در سینی فر چرب شده چیده و روی آنها را با زرده تخممرغ و سیاهدانه میپوشانیم.
* سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت 25 دقیقه قرار داده تا نانها بپزد.