0

khodaeem1 روی صــ ـنـدلــ ـی داااغ!!!

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:khodaeem1 روی صــ ـنـدلــ ـی داااغ!!!
دوشنبه 4 آذر 1392  7:46 AM

نقل قول a_sadri

با سلام 

سلام علی آقای صدری عزیز

آقا محسن شما هم دست کمی از آقا فرزاد نداری ها !!! بعضی از جمله هاتون مثل بمب خندست !

آره عزیزم .

ما هم که شدیم زیبا جادار و مطمئن !!!angel ولی خداییش هر سه تا حقیقت دارن !(البته اگه منظور از جادار ،خوش هیکل باشه !wink)laugh

خوشگل خوش هیکلی مانکنی والا ؛ دوس دارمت یه دنیا یه دونه ای والا  cheeky

1- بدترین دعوایی که داشتید ؟ بیشتر زدید یا خوردید ؟

باور کن اهل دعوا مخصوصاً کتک کاری نیستم

2- شما که به طور مکرر کارتون با دانشجوهاست ؛ به نظرتون بهترین و بدترین خصوصیات دانشجویان چیست ؟

همه نوع دانشجو و دانش آموخته میاد . حتی کسانی برای تسویه میان که 20 سال پیش فارغ التحصیل شدن . تسویه میخواد برای تمدید پروانه مطب و .... . بهترینش اینه  وقتی مریض میشم دکتر زیاده اینجا . دفترچمو میدم برام دارو یا مرخصی بنویسه یا اگه دارئی خواسته باشم که پیدا نکنم به دانشجویان داروسازی میگم برام گیر میارن. بدترین خصوصیات بعضی دانشجویان اینه که انگار از دماغ فیل افتادن ، طلبکارن و فکر میکنن کارمند باید براشون خم و راست بشه ولی من شاخشون رو میشکنم

3- با توجه به اینکه با دانشجویان زیادی ارتباط دارید ؛ لطف کنید و چندتا توصیه به من بکنید .(زندگی ،کار،دانشگاه،تحصیل و ...)

علی جان در زندگی همیشه به خدا توکل کن و سعی کن برنامه ریزی و هدف داشته باشی

در کار تلاش و پشتکار خیلی مهمه .

برای موفقیت در دانشگاه و تحصیل دور و بره فیسبوک و اتاق های چت رو خط بکش . بچسب به درسlaugh

امیدوارم در کار و زندگی و دانشگاه و ازدواج و ... موفق باشی

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali AliFanoodi onehamed a_sadri nargesi borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها