طرز تهیه اسپاگتی پای(غذای ایتالیایی)
پنج شنبه 23 آبان 1392 10:04 AM
تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه
• 115 گرم اسپاگتی
• یک قاشق غذاخوری کره
• یک عدد تخم مرغ همزده
• ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• 225 گرم بیف یا سوسیس
• نصف پیمانه پیازخرد شده
• نصف پیمانه فلفل سبز خرد شده
• 225 گرم سس گوجه فرنگی
• یک قاشق چایخوری آویشن
• روغن
• یک پیمانه پنیر سفید کم چرب
• نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
1. اسپاگتی را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید.
2. سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. کره را اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ و پنیر پارمسان را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
3. در یک تابه متوسط، گوشت را با پیاز، فلفل سبز و سیر تفت دهید تا پخته و طلایی شوند. سپس سس گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید.
4. آنها را داخل ظرف پیرکس بریزید. اسپاگتی ها را کف ظرف فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرند. پنیر سفید را روی آن بریزید. مخلوط گوشت را روی پنیرها بریزید و در آخر پنیر رنده شده موزارلا را اضافه کنید.
5. به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.
منبع:برترینها