کتلت کلاسیک
یک شنبه 19 آبان 1392 12:52 PM
با این مقدار مواد 15 عدد کتلت آماده شد
مواد لازم:
1- 750گرم گوشت قرمز ویا سفید چرخ کرده....500 گرم گوشت سینه مرغ و250 گرم گوشت قرمز چرخ کرده
2-سیب زمینی خام 1 عددد متوسط رنده شده (رنده ریز)
3-قارچ 250 گرم (اختیاری)...چیزی حدود 100 گرم ،،،خرد شده یا حتی با گوشت چرخ شود
4-سیر 2 حبه ریز خردشده ...همراه گوشت چرخ شود
5-فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد خردش کردم
6-سبزی معطر(شوید،جعفری) تازه به میزان لازم ....خرد شده
7-ادویه کاری به میزان لازم......ادویه مرغ ماهی خوزستانی
8-نمک وفلفل آویشن به میزان لازم
9-تخم مرغ 1عدد
10-پودر سوپ مرغ آماده 1.ق.غ(خشک)
11-سس مایونز وسس گوجه فرنگی از هر کدام 3.ق.غ
12-پیاز ورقه شده نازک 1عدد
13-گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای رنگی از هر کدام 1 عدد
14-پنیر پیتزا به قدری که کمی روی کتلت ها را بپوشاند.
طرز تهیه:
10 مورد مواد گفته شده را با هم مخلوط می کنیم وورز میدیم تا حالت چسنبدگی پیدا کنه.
گلوله هایی به یک اندازه برداشته به شکل مورد نظر در میاوریم(با دستگاه همبرگر زنی شکل دادم تا همه یه اندازه در بیاد)
این کیسه های فریزر رو که میبینید در قالب همبرگر زنی گذاشتم که راحت بشه جا به جا کرد
روی هرکدوم از مایه سس مایونز همراه با سس گوجه فرنگی آغشته می کنیم.
روی سس ورقه های پیاز رو میذاریم.
بعد ورقه های گوجه فرنگی (عکسش یاد رفت بگیرم )، بایستی دوباره از سس استفاده می کردم که اینم یادم رفت بعد حلقه های فلفل رنگی
بعد پنیر پیتزا
طبق دستور باید سینی فر را با کاغذ مخصوص شیرینی پوشاند وبعد هرکدوم از کتلت ها رو به همون ترتیبی که در آخرین مرحله هست در فر با حرارت 180 وبه مدت 30-40 دقیقه کار رو به پایان برسونیم.
اما:
فکر کردم ابتدا کمی سرخ بشه بعد گریل کنم ،پس به مدت 15 دقیقه در داخل ماهیتابه روی گاز با درب بسته با کمی روغن که فقط ظرف چرب بشه سرخش کردم که کمی هم غذا آب انداخته بود وسس هم محو شدن (البته رنگش ومزه ش سرجاش بود)وبه مدت 9 دقیقه با گریل در سولارم با درب باز که نتیجه ش کمی سفت شدن بود.
بار بعد در سولاردم به مدت 19 دقیقه با حرارت 170 درجه عالی شد و نرم ولطیف.