0

آش عاشوره یا آشوره یا پودینگ حضرت نوح ( نذری محلی محرم در ترکیه )

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

آش عاشوره یا آشوره یا پودینگ حضرت نوح ( نذری محلی محرم در ترکیه )
شنبه 18 آبان 1392  1:25 PM

 
مواد لازم :
گندم پوست کنده یک و نیم پیمانه
نخود نصف پیمانه
کره 200 گرم
لوبیای سفید نصف پیمانه
شکر به اندازه دلخواه
هل ساییده2 قاشق غذاخوری
انجیر خشک خرد شده
نصف پیمانه
قیسی هلو و زردالوی خشک بدون هسته نصف پیمانه
خلال بادام4/1پیمانه
کشمش پلویی3/1پیمانه
پسته خرد شده3/1 پیمانه
گلاب 4/1 پیمانه
نمکربه مقدار لازم
کره100 گرم تا 150 گرم

 

برای تزیین :
پودر نارگیل و مغزتخمه ها و کنجد و سیاهدانه و انجیر خشک و مربای دسری زرشک و خرمالو و خلالها

 

طرز تهیه :
تمامی حبوبات را از قبل خیس کنید و چند بار آب آنرا عوض کنید . سپس حبوبات را با آب ( یا عصاره غلیظ مرغ که رنگ آن سفید باشد ) و کره و نمک بار بگذارید تا بپزد . وقتی حبوبات کاملا پختند , گندم خیس کرده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا باهم بپزند و له شوند و لعاب بیندازند . خشکبار هایی مانند کشمش و قیسی و انجیر خردشده را شسته و خیس کنید تا نرم شوند . بادام ها نیز باید پوست گرفته شوند . در انتها گلاب را اضافه کنید . شکر و خشکبار خرد شده را نیز اضافه کنید . در آخر باید این شله یا آش را با حرارت بسیار ملایم در مدتی طولانی دم کنید . این آش کم کم غلظت گرفته و آماده میشود . با خشکبار های نرم و مرباهای دسری و کنجد و سیاهدانه روی آنرا تزیین کنید .

 

نکته : من داخل قابلمه در حین پخت حبوبات آب و عصاره غلیظ مرغ اضافه کردم . خیلی خوشمزه شد . مرباهای دسر کم شیرین و خوشرنگ برای این امر بسیار مناسبند . نیازی به برنج و نشاسته نیست اگر در زمان طولانی خوب پخته شود به غلظت بسیار مناسبی میرسد . حبوبات هم لازم نیست کوبیده شوند زیرا در مدت طولانی چنان پخته خواهند شد که در داخل شله دانه دانه دیده نمیشوند .

 

در صورت تمایل میتوانید پودر داچین هم روی تزیین بکار ببرید .
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها