کوفته مرغ ژاپنی (Tsukune)
جمعه 17 آبان 1392 7:59 PM
فصل میهمانی را با غذاهای سبک و فینگرفودهایی مثل این کوفته شروع کنید.
مناسب برای :5 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
برای درست کردن و آمادهسازی این غذا 30 دقیقه زمان نیاز دارید.
مواد لازم:
گوشت ران مرغ---500 گرم
پیاز کوچک----1 عدد
سفیده تخم مرغ---1 عدد
سیر----1 حبه
پیازچه----1 ساقه
سس باربیکیو---3 قاشق غذاخوری
سس گوجه (کچاپ)---2 قاشق غذاخوری
کنجد---1 قاشق غذاخوری
پوست لیمو---1 قاشق چایخوری
زنجفیل رنده شده---1 قاشق چایخوری
شکر----1 قاشق چایخوری
کنجد سیاه---1 قاشق چایخوری
سس ورسترشایر---2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1.ران مرغ بدون پوست که چربیهایش گرفته شده را خرد کنید.
2.فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.
3.مواد لازم سس (سس گوجه، سس باربیکیو و سس ورسترشایر) را در کاسهای ترکیب کنید.
4.سیر، پیاز، مرغ، زنجفیل، پوست لیمو، سس باربیکیو، شکر، ½ قاشق چایخوری نمک را در غذاساز برای 1 دقیقه بزنید تا کاملا نرم و چسبناک شوند.
5.سفیده تخم مرغ را افزوده و با سرعت هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. با استفاده از دستهای مرطوب، 1 قاشق چایخوری از مخلوط را به شکل توپ درآورده و روی سینی فر قرار دهید.
6.این کار را با باقیمانده مخلوط تکرارکنید. برای 10 دقیقه آنها را در فر بپزید تا تقریبا بپزند.
7.سینی را از فر دربیاورید. با قلمو نیمی از سس را روی کوفتهها بمالید، روی آنها کنجد بپاشید، سپس آنها را برای 10 دقیقه دیگر در فر بپزید تا طلایی شده و کاملاً بپزند.
8.برای سرو ، 16 قاشق کوچک از سس را روی سینی سرو بریزید، سپس کوفتهها را کنار سس قرار دهید. قسمت سبز پیازچه را روی کوفتهها بچینید و آنها را سرو کنید.
منبع:پارسه گرد