0

مبحث بیست و چهارم طرح صالحین: زندگی اسلامی،ایرانی

nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

پاسخ به:مبحث بیست و چهارم طرح صالحین: زندگی اسلامی،ایرانی
شنبه 25 آبان 1392  1:25 PM

نقل قول hoseinh1990

شما از کجا میدونید اکثرشون با نیت ریا میرن مسجد

شما از کجا میدونین اکثرشون با نیت ریا نمیرن.... چیزی ک دیدمو گفتم! مخصوصا آقایون بیشتر اینطورین!

دوما من تا حالا تو روضه هایی که شرکت کردم همه گفتن که شرکت تو مجلس حسین خودش انسان رو به سمت اسلام میاره حتی با ریا باشه

مثلا داستان معروف دو تا جوونی که واسه شوخی اومده بودن تو مجلس امام حسین (ع) دوتا استکان جابجا کردن و بعدش خواب امام رو دیدن و متوحل شدن ( خواب دیدن که امام حسین (ع) همین جابجا کردن استکان که با نیت الهی نبود رو هم قبول کرده )

گفتم اکثرشون نه همشون ک اینا جزء همون حداقل میشن! نکته بعدی اینکه من کلی گفتم نه صرفا ایام محرم و مخصوصا ده روز اول محرم!!! ( حالا ک درمورد امام حسین گفتین اینم بگم ک طرف ما معمولا افرادی علمو بلند میکنن ک درظاهر آدمای فاسقی هستن! و صرفا واس خودنمائی این کارو میکنن، ( این حرفا رو از خودم درنمیارم... دیدم ک میگم)لابد باز میخواین بگین از دل آدما خبر ندارین و ازین حرفا؛ درصورتی ک محاله کسی دلش پاک باشه ولی تو ظاهرش، اعمال و کردارش نمود نکنه... درواقع کم پیش میاد.

و تا جایی که من میدونم هر کسی هم حتی با نیت ریا نمیتونه بره نماز جمعه یا زیارت و ...

بازم میگم چیزی ک من دیدمو گفتم... دقیقا عین جملاتیو ک گفتنو آوردن، ک فقط واس اینکه مردم بگن طرف مسجدیه میرن مسجد و اتفاقا با همین نیتم رفتن!!!

در مورد نکته دومی که گفتید آموزش های مذهبی به نظر منم کافی نیست ولی همین که هست یعنی ما هنوز اسلام رو فراموش نکردیم ما تلاشمون رو میکنیم شیطان هم تلاشش رو میکنه اینکه بعدش کی پیروز میشه دلیل نمیشه ما اسلام رو فراموش کردیم

صرف آموزش یعنی کشورمون اسلامیه؟!!! پس کی باید ب فرامین قرآن عمل کنیم؟!!!

حتی تو زمان پیامبر و ائمه هم یاران پیامبر و ائمه گناه میکردن وگرنه به یارانشون هم میگفتن معصوم

گناه میکردن عذابشم دیدن!!! اون موقع دوران جاهلیت بود، الآنم پس ادامه دوران جاهلیته!!! صرف اینکه گناه میکردن، دلیل نمیشه این گناهان فاحشو ب حساب معصوم نبودن آدما بذاریم!!!گناه داریم تا گناه... ببینید الآن چ گناهانی زیاد شده!

شما دارید یه طرفه قضاوت می کنید منظورم نکته سوم شما هست

نمیگم این حرفایی که زدید اشتبا هستش

ولی شرایط رو هم نگاه کنید

ماهواره

شرایط فرهنگی که داره تحمیل میشه

وضعیت اقتصادی

و ....

تو این شرایط خیلی بد الان خیلی ها هستن که چادر دارن دروغ کم میگن یا نمیگم تهمت نمیزنن و ....

و این در حالی هستش که امامشون رو ندیدن و معجزه از امامشون ندیدن و ....

این یعنی ایمان واقعی

ببینید جملات منو دقیق نخوندید... پاراگراف آخرمو دوباره بخونید، گفتم بله هستن کسایی ک هنوز پاکن و پاک موندن ولی تعدادشون خیلی کمه...

درسته اشتباهاتی هم انجام میشه ولی این دلیل نمیشه که بگیم بخاطر این اشتباهات دیگه اسلام تموم شده

خداوند خودش فرموده حافظ و نگهدار دین اسلام هست پس اسلام هیچ وقت تموم نمیشه.... ولی تو کشور ایران ک دم از اسلامو مذهب میزنن خیلی کمرنگ شده! بازم میگم کمیتو نگا نکنین  کیفیتو مدنظر قرار بدین!

درآخر هم امیدوارم من اشتباه کرده باشم و کشورمون اسلامی مونده باشه!

آیه قرآن: و از ميان مردم کسانی هستند كه خدا را فقط به حرف[و بدون عمل] مى‏پرستد پس اگر خيرى به او برسد بدان اطمينان يابد و چون بلايى بدو رسد روى برتابد در دنيا و آخرت زيان ديده است اين همان زيان آشكار است.حج/11

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hoseinh1990 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها