کباب چوبی ویتنامی
پنج شنبه 16 آبان 1392 8:26 AM
کباب ویتنامی با عطر سیر و ریحان، شما را به امتحان طعمی جدید دعوت میکند.
مناسب برای :بیش از 12 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
یک کباب خوش طعم با سبزیجات معطر و سس لذیذ، بهترین گزینه برای میهمانی های خاص شماست.
در دستور اصلی سس ماهی آسیایی آمده است که سس سویا را جایگزین آن کردهایم و سرکه برنج را جایگزین سرکه سفید. اگر شما به مواد اصلی دسترسی دارید میتوانید از آنها استفاده کنید.
اگر به جای سیخ چوبی از ساقه نیشکر استفاده کنید شیرینی دلپذیری به غذای شما میدهد.
میتوانید کباب ها را سیخ کرده و به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کنید؛ به اینصورت که سیخها را روی کاغذ روغنی قرار داده و داخل کیسه فریزر گذاشته و در آن را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. کمی قبل از طبخ، از فریزر خارج کرده و داخل یخچال بگذارید تا یخ آن باز شود سپس داخل فر گریل کنید.
برای درست کردن این کباب به 12 عدد سیخ چوبی نیاز است که باید نیم ساعت در آب خیسانده شود تا داخل فر نسوزد.
زمان تهیه مواد 15 دقیقه و زمان پخت 1:30 دقیقه است.
مواد لازم:
طرز تهیه: