سوپ قارچ لهستاني
چهارشنبه 15 آبان 1392 11:37 AM
کره- ۴ قاشق غذاخوري
پياز خرد شده- ۲ پيمانه
قارچ خرد شده - نيم کيلوگرم
شويد تازه خرد شده - ۲ قاشق مرباخوري
سس سويا- يک قاشق غذاخوري
آب مرغ- ۲ پيمانه
شير- يک پيمانه
آرد- ۳ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل- به ميزان کافي
آب ليمو- ۲ قاشق مرباخوري
جعفري خرد شده - يک چهارم پيمانه
خامه - نصف پيمانه
کره را روي حرارت ملايم ذوب کنيد، پياز و قارچ را در آن تفت دهيد و بگذاريد بپزد تا آب قارچ خشک شود.
آرد را اضافه کنيد و تفت دهيد. آب مرغ، شويد و سس سويا را اضافه کنيد و به جوش بياوريد، حرارت را کم کنيد و بگذاريد آرام بپزد.
نمک، فلفل، خامه و آب ليمو را اضافه و زير آن را خاموش کنيد و داغ داغ سرو کنيد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست