0

نان کدو

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

نان کدو
شنبه 11 آبان 1392  11:18 AM

نان کدو

نان کدو واقعا مزه خوبی دارد و به سرعت تهیه می شود، علاوه بر این سالم است و در یخچال و فریزر برای هفته ها نگهداری می شود.

مواد لازم :

آرد
3 پيمانه
(1020 کالری)
 
نمك
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
جوش شیرین
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
بكينيگ پودر
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
دارچین
3 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
تخم مرغ
3 عدد
(240 کالری)
 
روغن نباتی
1 پيمانه
(900 کالری)
 
شکر سفید  
2 و 1/4 پيمانه
(1300 کالری)
 
وانیل  
3 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
کدو سبز رنده شده
2 پيمانه
(60 کالری)
 
گردو خرد شده
1 پيمانه
(500 کالری)
 
طرز تهیه:
 
1

برای تهیه نان كدو، ابتدا فر را تا دمای 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتیگراد) گرم كنيد.

2

آرد (یک قاسق از آرد را نگه دارید.)، نمک، بکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین را با هم در یک کاسه الك كنيد.

3

تخم مرغ، روغن (یک قاسق از روغن را نگه دارید.)، وانیل و شکر را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط نماييد.

4

مواد الک شده را به مخلوط تخم مرغ آرام آرام اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

5

سپس کدو سبز و گردو را اضافه نموده، هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

6

سيني فر را كمي با روغن چرب کنید و آرد بپاشيد و سپس مواد نان كدو را به آرامي داخل سيني فر بريزيد و به مدت 40 تا 60 دقیقه در فر قرار دهيد، تا زماني که اگر خلال دنداني را در نان وارد كنيد، مواد به آن نچسبد.

7

سپس فر را خاموش كنيد و به مدت 20 دقیقه بگذايد تا سرد شود. آن را از فر خارج نموده و سپس به اندازه هاي دلخواه برش دهيد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها