نان کدو
شنبه 11 آبان 1392 11:18 AM
نان کدو واقعا مزه خوبی دارد و به سرعت تهیه می شود، علاوه بر این سالم است و در یخچال و فریزر برای هفته ها نگهداری می شود.
مواد لازم :
برای تهیه نان كدو، ابتدا فر را تا دمای 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتیگراد) گرم كنيد.
آرد (یک قاسق از آرد را نگه دارید.)، نمک، بکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین را با هم در یک کاسه الك كنيد.
تخم مرغ، روغن (یک قاسق از روغن را نگه دارید.)، وانیل و شکر را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط نماييد.
مواد الک شده را به مخلوط تخم مرغ آرام آرام اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
سپس کدو سبز و گردو را اضافه نموده، هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.
سيني فر را كمي با روغن چرب کنید و آرد بپاشيد و سپس مواد نان كدو را به آرامي داخل سيني فر بريزيد و به مدت 40 تا 60 دقیقه در فر قرار دهيد، تا زماني که اگر خلال دنداني را در نان وارد كنيد، مواد به آن نچسبد.
سپس فر را خاموش كنيد و به مدت 20 دقیقه بگذايد تا سرد شود. آن را از فر خارج نموده و سپس به اندازه هاي دلخواه برش دهيد.