پیتزا مارگاریتا (پیتزا گوجه ای)
جمعه 10 آبان 1392 12:02 AM
پیتزا مارگاریتا
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا (پیتزا گوجه ای)
مواد لازم برای خمیر پیتزا :
آرد | سه و نیم پیمانه (در صورت نیاز اضافه شود.) |
شکر یا عسل | دو قاشق مرباخوری |
نمک | یک و نیم قاشق مرباخوری |
پودر خمیر مایه فوری | یک و یک چهارم قاشق مرباخوری |
روغن زیتون | یک و نیم قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای روی پیتزا :
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی له شده | یک و سه چهارم پیمانه |
ریحان | یک قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر مازارلا | ۴۰۰گرم |
برگ ریحان تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا گوجه ای :
*آرد، شکر یا عسل، نمک، خمیرمایه فوری و روغن زیتون را در ظرف مخلوط کن برقی بریزید. یک و یک چهارم به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کنید و بگذارید هم بخورد تا مواد به شکل خمیر دربیاید.*خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده ورز دهید. در صورت نیاز آرد یا آب بیشتر اضافه کنید. خمیر باید نرم اما نه چسبناک باشد.
*خمیر را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، بگذارید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
*فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
*خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه تقسیم و با وردنه باز کنید. کمی روی هر یک روغن زیتون بریزید.*برای تهیه سس، ابتدا سیر را کمی در روغن زیتون تفت دهید، گوجه فرنگی، رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بگذارید سرد شود.
*پس از سرد شدن سس را به اندازه کافی روی هر خمیر بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.*سپس از فر در بیاورید، پنیر مازارلا را روی آن بپاشید و دوباره برای ۱۰ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید، بعد از آن در آوردن پیتزا را با برگ ریحان تزئین و سرو کنید.
منتظران مهدی آگاه باشید!
حسین را منتظرانش کشتند...