پاسخ به:مبحث بیست و سوم طرح صالحین:امام رضا (ع)
شنبه 11 آبان 1392 11:52 AM
سلام
حالم گرفته شد سر صبحی
خیرسرم مشهدی ام.از خونه ما تا حرم پیاده یه ربع راهه!!! اما انقدر در خزعبلات دنیا غرق و گرفتارم که ماه به ماه حرم نمیرم. جالبه بارها آرزوی زیارت کربلا کردم .اما گویا زیارت همین همسایه مون از زیارت کربلا بیشتر ثواب داره! تا خرجی هم نداره! اما یه فرق داره : برم کربلا کلی همه میفهمن و کلاس داره. هر چی نباشه یه سفر خارجیه!!! اما این همسایه ما....!!! تو دانشگاه یه رفیق سنی دارم که تقریبا هر هفته شب جمعه میره زیارت حرم. اما من....
میگم حالم از خودم به هم خورد.یه خوبی این طرح صالحینتون اینه که امثال من بدبخت 30 ثانیه فکر میکنند و به عمق فاجعه بودن خودشون پی میبرن.
التماس دعا از همه اونایی که ظاهر و باطن پاک و سفیدی دارن
سلام خدمت شما
راست میگید ما هم که ساکن تهران هستیم همینه پارسال رفته بودم روز عرفه زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی خیلی حرم با صفاییه دل ادم باز میشه انجا میره دیدم از کشورهای مختلف امدن از شهرهای مختلف امده بودن ولی ما که ساکن تهران هستیم حتی به خودمون زحمت نمیدیم بریم زیارت ایشون خانه های اطراف حرم رو که نگاه میکردم میدیدم که خیلی هاشون اصلا تو این مراسم شرکت نکردن
شما هم مثل ما هستین الان تو دلم گفتم اگه من مشهد بودم هرروز میرفتم پابوس اقا امام رضا تمام نمازها مو انجا به جماعت میخوندم ولی میدونم اگه ساکن مشهد بودم اینکارهارو نمیکردم
در واقع چیزی رو که داریم قدرش رو نمیدونیم از دست که میدیم تازه میفهمیم چه اشتباهی کردیم
ولی این رو هم بدونید وقتی به این نتیجه رسیدید لطف اقا امام رضا بوده که خواسته شما به این نتیجه برسید پس تا دیر نشده برید برای زیارت التماس دعا من رو هم دعا کنید
منم وقتی مطلب کاربر عزیز hodaataee را خوندم واقعا افسوس خوردم که بعضیا چه نعمتی دارن ولی قدرش رو نمیدونن.
در پاسخ به کاربر یاس باقری باید عرض کنم که بله همین طوره ما تهرانی ها شاید سالی یکبار هم امامزاده صالح تجریش یا شاه عبدالعظیم نریم .اینم بگم که درسته زیارت شاه عبدالعظیم برابر با زیارت اقا امام حسین هستش ولی این نکته رو هم باید بگیم که امام رضا امام هستن و یه معصوم و قطعا و بدون شک زیارت ایشون بالاتر و برتر هستش و نباید مقایسه کنیم .من دلیل نرفتن خودم به امامزاده تجریش تهران رو رفتار بد خادمان این حرم میدونم البته متاسفانه، که خیلی دین گریز میکنند ادم رو با رفتارشون در صورتی که خادمای امام رضا اینطور نیستن .کاش یه نظارتی روش انجام بشه و نکته دیگه اینکه از نظر بهداشتی و تهویه متاسفانه اصلا به این دو امامزاده ذکر شده رسیدگی نمیکنند
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست