0

تجارب طلایی در وبلاگ نویسی

onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

پاسخ به:از تجربیات کسب شده وبلاگنویسی خودتان بگویید؟
چهارشنبه 8 آبان 1392  10:32 PM

سلام اینم تجربیات من (بدو بدو حراجش کردم)  :

خب اول از همه که مدیر محترم وبلاگ نویسی اشاره کردند پست های صفحه اصلی نباید بیشتر از 10 تا باشه چون صفحه واقعاً سنگین میشه :| - یه بحث دیگه استفاده درست از کد های جاوا اسکریپت هست که باید اون چه که نیاز هست استفاده بشه ، اساسا کاربرا هرچی کد دستشون میادو قرار میدن تو وبلاگ که اونم باعث افت شدید سرعت میشه  -  یکی دیگه از چیز هایی که باعث افت سرعت بارگزاری وب میشه میتونه نوع قالب باشه قالب هایی که فایل اصلیشون css هست سرعت لود بهتری دارن نسبت به قالب هایی که کلشون با html طراحی شده  - استفاده از تصاویر در سایز مورد نیاز هم مهمه مثلاً نهایت سایز تصویر برای صفحه وب ما 650 هست نباید یه تصویر بزرگو استفاده کنیم و خودمون کوچیکش کنیم باید اصل تصویر کوچک باشه تا زود تر لود بشه ! خب من دیگه در مورد سرعت وبلاگ چیز دیگه ای I Do Not No 

و اما چند تا نکته ساده : اول از همه که حتماً آخر پست هاتون منبعو بگذارید (هر چند با فونت ریز ) | دوم بعضیا (مث خودم) که کارشون کپی ، پیست هست لطفاً اول متنو تو notpad کپی کنید و از اونجا دوباره کپیش کنید و تو وبلاگتون قرار بدید | نکته بعدی اگه شما قرار یه آهنگو بزارید تو وبلاگتون لطف اگه چند روز قبل از نشر آهنگ پستو آماده کنید مطمئناً در نتایج جستوجو گوگل بالاتر از سایت های دیگه هستید | خب اکثر پست ها عکس دارن سعی کنید یه نشونه ای ، لوگویی چیزی تو عکس اضافه کنید و دوباره آپلودش کنید ، میگن تو بازدید تاثیر داره | یه جاهایی خوندم که اگه توی لینک ها ، لینک موتور های جستوجو باشه تو بازدید موثر هست ولی بهم ثابت نشده :| بک لینک هم خوبه که فعلاً راسخون امکانشو نداره |

دیزاین و قالب و بکگراند و ... هم دست خودتونه من حرفی در موردش ندارم فقط سی کنید خوشگل باشه دیگه ، فقط هر کار می کنید متفاوت از بقیه باشه

توی مسابقات وبلاگ نویسی نظر شخصیم اینه که نگاه ها اول جذب قالب و دیزاین میشه ، پس سعی کنید اول از همه این اصلو رعایت کنید ، البته همیشه امتیاز پست های ارسالی بیشتره ولی مطمئن باشید اگه دیزاینتون خوب باشه یکمی روی مطالب کار کنید جزو 1 تا 10 مسابقه اید . بعدش خواهش سعی کنید مطالبیو قرار بدید که هم کامنتش بالا باشه هم اینکه قبل از شما چهارصد نفر دیگه از اون مطلب استفاده نکرده باشند

یه بحث دیگه که آقای سجادی مسئول وبلاگ نویسی راسخون خیلی باهاش موافق نیستند تبلیغات به روش پاپ آپ هست  اگه وبلاگتون خوبه ، بازدید بالا داره ، زحمتم که دارید براش می کشید چرا درآمد نداشته باشید !؟؟ به نظر من میان تبلیغ هایی که وبلاگ ها ارائه میشه تبلیغات پاپ آپ بازده بهتری داره اما به دو شرط می تونید استفاده کنید یکی این که به سایت غیرمجاز لینک نکنه و بعدیشم جوگیر نشوید (مثل من) و 4 تا کد پاپ آپ قرار بدید ، یدونه کافیه :)

خب فعلاً دیگه چیزی تو ذهنم نیست ، اگه چیزی به معلومات واقعاً گران بهایم اضافه شد حتماً اشتراک گذاریش می کنم :) (من یه وبلاگ نویس خیلی خیلی عادی هستم هرچی گفتم فقط برای شیرین تر شدن متن بود وگرنه در امر وبلاگ نویسی ادعایی ندارم و حتماً بسیاری جلو تر از من هست wink)

با سپاس

تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon AliFanoodi nazaninfatemeh qodrat sadeqkh omiddeymi1368 hessamnice mohsen_alavi yarabyarabyarab yass_1382 hashmtjdd mghjkhhjiu
دسترسی سریع به انجمن ها