0

mahdi522 مدیر تالار کنکور روی صــنــدلــی داااغ!!!

mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

پاسخ به:mahdi522 مدیر تالار کنکور روی صــنــدلــی داااغ!!!
سه شنبه 14 آبان 1392  11:22 AM

نقل قول ali_kamali

سلام مهمان برنامه صندلی داغ این هفته . آقای مهدی عزیز .

سلام آقای کمالی عزیز

ممنون که به همه سوالات پاسخ می دهی 

خواهش می کنم

باور کن مهدی آقا من ((سلام علی آقای کمانی. یکشنبه 12 آبان ساعت 11:46 ))  نیستم . اخه من رستم نیستم که کمان داشته باشم . بین حرف ن و حرف ل  صفحه کنید دو تا کلید دیگه هم هست 

بنده حاضرم با هرکسی که بخواهد مسابقه تایپ کردن بذارم ولی به شرط آن که  غلط های املایی کسر امتیاز نکند.

1- شما هروقت معنی کلمه ای رو ندونید تو گوگل سرچ می کنید ؟  

بله

2- به نظر خودت چقدر اعتیاد به نت داری ؟ آیا این اتفاق افتاده که 10 روز به نت سر نزنی ؟  چه حال روزی داشتی ؟ 

نه اصلا به نت اعتیاد ندارم . خیلی کار های جانبی دیگه دارم که  سعی می کنم به اون ها بپردازم . اکنون هم که صندلی داغ را قبول کردم به این دلیل بود که داشتم یکسری فایل پاورپوینت برای محرم آماده می کردم و اکثر اوقات پای کامپیوتر و نت هستم. (اگه مایل باشید لینک دانلود اون ها رو می ذارم ولی حجمشون خیلی بالاست حدود 300 مگا بایت هر کدومشون) - بله اتفاق افتاده که بیش از 10 روز یا بیشتر از نت دور باشم. حال و روز خاصی نداشتم مثل سایر روز ها

3- مناطق جنگی از طرف مدرسه رفتی تا به حال ؟ اگر رفتی چه چیزی همیشه تو خاطرت هست و گاهی به اون فکر میکنی ؟

با مدرسه نه ، ولی خودم بارها رفته ام - من منطقه فتح المبین شوش رو خیلی دوست دارم همیشه یادم هست

4- می تونی یک عکس از محله یا خونه قدیم امام یا پدرشان   بگیری و اینجا بزاری ؟

خودم تا به حال یه همچین کاری نکردم ولی این عکس هم خالی از لطف نیست

5- چرا عضو فیس بوک نشدی تا به الان ؟ 

چون فضای جالبی نیست و به راحتی به مقدسات توهین می شود که اخیرا هم به شهدا و حضرت امام خمینی (ره) توهین شد

موفق باشید آقا مهدی 

پیروز و سربلند باشید

تشکرات از این پست
khodaeem1 AliFanoodi mina_k_h onehamed ali_kamali yarabyarabyarab
دسترسی سریع به انجمن ها